Založ si blog

Idú aj cez mŕtvoly! Kedy začnú mlieť Božie mlyny ?

A títo sú pre našu vládu a Čaputovú vzorom! 16. marca 1968 americkí vojaci vyvraždili a vypálili celú vietnamskú dedinu My Lai, zabili 504 ľudí, z toho 182 žien a 173 detí.  Rota dostala od svojho veliteľa  rozkaz: „Keď je to dom, zapáľte ho. Keď je to studňa, otrávte ju. Keď to žije, zabite to!“ Tých, ktorí sa  pokúšali ukryť v chatrčiach, vyhnali z domov.  Hoci prosili o milosť, hoci matky chránili svoje deti, nepomohlo. Američania ich všetkých  postrieľali.  Pred smrťou obyvateľov  týrali a ženy znásilňovali. Niekoľkým do tela bodákmi vyrezali svoj podpis „C Company“.  Mali pocit, že sú nadradenou rasou , že  Vietnamci nie sú ľudskými bytosťami.

Je to len jeden z príkladov, Spojené štáty toho majú na rováši viac.

Teraz sa snažia oslabiť Rusko. Zločinci Naď, Heger, Káčer  a ich spoluvinníčka Čaputová  sa im nedôstojne pchajú do zadnej časti tela. Idú proti svojmu národu. Vláda obišla ústavu, ktorá zakazuje odvolanej vláde  robiť zásadné rozhodnutia o vnútornej a zahraničnej politike. Prekročili svoje právomoci , rozhodli sa  už na začiatku  poslať migy  na Ukrajinu , za každú cenu , aj keby mali ísť cez mŕtvoly , proti všetkým. A mali by za to pykať.   Bolo podané trestné  oznámenie , hádam sa dočkáme spravodlivosti  po voľbách ak nám dovtedy neujdú za hranice ako potkany. Príslovie o Božích mlynoch je však stále aktuálne.   

Zdravo konšpirovať je zdravé

01.05.2024

Včera som si v Pravde prečítala článok o ďalšom zaujímavom spolupracovníkovi ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej Lukášovi Machalovi. Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. V kuloároch sa vraj viedli reči, že tento pán by sa mohol stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu. Zatiaľ neopodstatnené , lebo on sám takéto špekulácie [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1387232x
Priemerná čítanosť článkov: 4432x

Autor blogu

Kategórie