Založ si blog

Tormová a Koščová nemajú rady blondínky

Je už verejným tajomstvom, že ak sa na Slovensku konajú verejné protesty či zhromaždenia, ktoré organizujú v prvom rade progresívci, nesmú tam chýbať známe mediálne tváre. Svojím emotívnym prejavom tieto celebrity a celebritky pritiahnu pozornosť obecenstva a poslušné ovečky len nemo a očarene hľadia na svoje idoly a doslova žerú každé ich slovo. Hlavne keď tí na tribúne  používajú expresívne výrazy a hrajú na city, ako len vládzu. K takým tváram patria aj herečka Kristína Tormová a speváčka Katarína Koščová.

Zdá sa , že zo speváčky Kataríny Koščovej rastie novodobá bojovníčka za spravodlivosť. Asi jej vyhovovali matovičovské časy , keď celé zástupy ľudí čakali v radoch na to, aby mohli byť otestovaní a patrične zaradení. Do tej správnej zdravej skupiny. Koščovej staré zlaté časy chýbajú , a tak svojich sympatizantov na sociálnej sieti povzbudila a vyzvala k účasti na protestoch slovami: „Už o hodinu v Prešove na Hlavnej, lebo si nechceme dať vziať našu krajinu zlodejmi, “našimi ľuďmi”, diletantmi, konšpirátormi.“ Na proteste si Katka pochutnala hlavne  na ministerke kultúry Martine Šimkovičovej. Vyjadrila sa, že ministerka koná podlým a hanebným spôsobom a rozosieva nenávisť voči LGBT komunite. Koščovej sa zdá, že je lepšie, ak budú z budov národných inštitúcii padať strechy, radšej nech niečo kvapne na queer kultúru. „Cenzurovať, zastrašovať…pomýlili ste si krajiny, pani ministerka, to musíte ísť trochu viac na východ. My žijeme, chvalabohu, zatiaľ v liberálnej demokracii a LGBT ľudia, ktorých potláčate, tu pracujú, platia dane, vychovávajú deti a skladajú sa aj na vaše platy. Veľká hanba vám,“ zdôraznila speváčka. Kristína Tormová ponuku moderovať vraj prijala preto, lebo ju oslovili, ale najprv si počkala. Až keď videli s manželom, koľko ľudí je na námestiach, prišli. Však napokon, herci potrebujú davy a je dobré občas sa zviditeľniť aj  na námestiach. Možno sa potom ponuky budú ešte viac hrnúť. Tormovej nevadí ani dážď a chladné počasie a páči sa jej, že zúčastnení sa neboja „zla a ani zimy“. Tak sa vyjadrila na poslednom proteste v Bratislave . Iste, zima neublíži a   protestujúci sa nemusia báť vodných diel ani polície, ako tomu bolo za matovičovsko-hegerovských čias. Ani Tormová nemá rada ministerku kultúry. No zaujíma sa o stránky ministerstva, lebo povedala, že keď tam  akoby náhodou zablúdi, má pocit, akoby čítala  konšpiračný web.  

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1389073x
Priemerná čítanosť článkov: 4438x

Autor blogu

Kategórie