Založ si blog

Matovičov nový status stojí za to si prečítať

Môžete sa smiať alebo si ťukať po čele. V každom prípade tento chlapík vie, ako sa to robí, ak chce prilákať pozornosť. No a záver ma utvrdzuje v tom, čo som písala dávnejšie- počula som, že vraj má už kúpenú nejakú vilu vo Švajčiarsku, kam plánuje zmiznúť… Ale treba uznať, že v niečom má pravdu( napr. časti o deťoch )

Čo zase dnes napísal?

30 rokov a DOKONALÝ PLÁN

Prajem Vám všetkým zdravie, lásku, šťastie, múdrosť a pokoj svätý. Nie len nasledovný rok, ale celú večnosť. Nášmu milovanému Slovensku prajem čestných, spravodlivých a odvážnych občanov. Bude ich v nasledovných mesiacoch a rokoch preveľmi potrebovať.

Po tom, ako OĽANO splnilo svoj kľúčový predvolebný sľub a dali sme OČTK (orgánom činným v trestnom konaní) absolútnu slobodu konať, Ficovi a Pellegrinimu, ktorí roky vo veľkom rozkrádali štát, stislo hrdlo. Zrazu pochopili, že my s nimi nebudeme hrať hru na „vrana vrane oči nevykole“, lebo my vrany nie sme. Pochopili, že za svoje zločiny sa budú zodpovedať a úplne v pohode môžu skončiť na dlhé roky v base. Pochopili, že s Matovičom žiadne dohody o zametaní pod koberec neurobia a ruka ruku myť nebude. Keď skončil v base Kaliňák a Haščák, zistili, že jediné, čo môžu spraviť, je za každú cenu vyhrať nasledovné voľby.

A prišli so zákerným plánom.

DOKONALÝM PLÁNOM

1) Vytvoriť zaujímavejšiu ponuku pre voliča.

2) Z fašistov si premaľovaním vytvoriť koaličného partnera.

3) Zobrať drobizg na kandidátku, aby hlasy neprepadli.

4) Zlegitimizovať časť Zla u koaličných voličov.

5) Nasadiť do vnútra vlády a koalície Trójskeho koňa.

6) Poštvať demokratické médiá proti demokratom.

Najprv sa dohodli na riadenom rozdelení SMERu na dve časti, ktoré si budú vo všetkom konkurovať, s cieľom vytvoriť ilúziu, že Fico s Pellegrinim sa úprimne nenávidia a po voľbách nechcú spolu vládnuť. Po dvoch rokoch môže byť mafia spokojná – ľudia im hru dokonale uverili a spoločné preferencie mafie zo SMERu 1 a SMERu 2 sú výrazne vyššie ako ich výsledok vo voľbách.

Následne Fico a Pellegrini so skupinou Judášov u Kotlebu dohodli rozbitie ĽSNS. Sľúbili im z nakradnutých milióny eur na masívnu kampaň pod novým marketingovým názvom Republika s cieľom zobrať ĽSNS čo najviac voličov a následne ich hlasy zneužiť v prospech spolupráce s mafiou zo Smeru a Hlasu. Po skoro dvoch rokoch realizácie tejto časti plánu, môžeme všetci konštatovať, že prepraté milióny eur v kampani Republiky urobili svoje a mafia si vyrobila ďalší subjekt, s ktorým môže po voľbách počítať.

Tretia časť plánu mafie na návrat k moci bola pobratať sa s akýmkoľvek politickým plantktónom a zobrať ich na kandidátku. Preto sme zrazu videli mítingy Fica s Dankom, Chmelárom a spol. Všetci sa na kandidátke Smeru objavia s cieľom, aby mafii neprepadli žiadne hlasy a maximalizovali šancu úspechu.

Štvrtá časť plánu bolo zblbnúť ľudí cez kľúčové redakcie, ktoré zvyčajne bojovali za demokraciu a proti mafianizácii Slovenska. Urobili to cez palácovú paničku. Jej osobne sa najprv Pellegrini zaviazal, že nebude kandidovať v prezidentských voľbách a neohrozí ňou túžobne očakávané repete vo funkcii. Za to mala panička byť hlavnou tvárou legitimizácie reprezentanta mafianizácie štátu menom Pellegrini. A ňou sa aj stala. Jej neúnavné verejné nadbiehanie človeku priamo zodpovednému za dlhoročné zločiny Smeru, urobilo vo verejnosti zázraky. Zrazu o zločincovi a jeho vymyslenej strane začali vypisovať oslavné komentáre kľúčoví komentátori v dovtedy demokratických médiách a tak podpora a akceptácia zločinca medzi voličmi vládnych strán utešene rástla. A to bol cieľ … a stačilo tak málo – paničke sľúbiť funkciu a akoženovinárom vytúženú čisto progresívno-liberálnu vládu, ktorá „konečne“ schváli mnohokrát až úchylné požiadavky LGBTI+ loby. Ich sen meniť pohlavie len na základe vlastného vyhlásenia, im úplne zatemnil myseľ. Sen, aby chlapi s pipíkom mohli legálne chodiť do ženských šatní ich pripravil o schopnosť identifikovať zákerné kroky mafie na ceste k moci. V iluzórnom sne o LGBTI+ vláde so správne orientovaným Peťkom sú zrazu schopní legitimizovať aj to najväčšie Zlo, aké Slovensko v minulosti zažilo. A už vôbec si neuvedomujú, že Peťko sa na nich po voľbách zvysoka vykašle a vládu vyskladá s tými, s ktorými tento plán ukul. Užitoční idioti.

Piata časť plánu bolo nájsť vo vláde rozbíjača, ktorý vládu bude šikanovať a molestovať zvnútra, s cieľom ju rozbiť a dosiahnuť predčasné voľby. V SaS sa tejto úlohy radi chopili. Ich skúsenosť s presne rovnakým cieľom a výsledkom v Radičovej vláde a schopnosť za úplatu plniť objednávky oligarchov ich predurčila k úspechu. Bohužiaľ, aj tentokrát SaS v povalení vlády bola úspešná a predčasné voľby s extrémnou pravdepodobnosťou budú. SaS objednávku splnila dokonalo – neúnavné spochybňovanie akýchkoľvek rozhodnutí vlády počas Covidu, podporu vlády výrazne oslabilo, čo spôsobilo výrazné nerešpektovanie ochranných opatrení a tak dlhšie trápenie všetkých. Veď prečo by ľudia mali dôverovať vláde, ktorú spochybňujú aj vlastní?! Áno ľúbivé konanie pre masy, ktoré vládu stálo podporu a tisíce ľudí naň doplatilo životom.

Šiesta časť plánu bolo cez vlastné médiá oligarchov, úplatných a zaujatých akoženovinárov búšiť neúnavne do vlády, aby sa podpora jej strán čo najviac prepadla. Bolo to krásne vidieť počas Covidu. V čase, keď všetky seriózne médiá vo svete sa snažili čo najviac pomáhať vláde v záujme ochrany zdravia a životov ľudí, slovenské spomenuté médiá šili od prvého dňa do vlády o sto šesť. Na jednej strane za to mohla porazená pýcha, keďže ich preferované Progresívne Slovensko sa do parlamentu nedostalo, ale podstatná časť motivácie bola tá spomenutá vyššie.

DOKONALÝ PLÁN ako vrátiť mafiu k moci … a keď vyhrajú voľby, už sú dohodnutí (SMER, HLAS a REPUBLIKA) zrealizovať zmenu volebného systému po vzore Maďarska. To znamená, že už len 71 poslancov bude volených tak ako doteraz, a 79 sa rozdelí kľúčom „čo okres to poslanec“. Po takej zmene, už NIKDY nemôže čo i len teoreticky demokratické spektrum strán vyhrať voľby. Bohužiaľ, tak je to historicky dané, že podpora strán demokratického spektra je kumulovaná poväčšine vo veľkých mestách … ALE výrazná väčšina menších okresov volí opačne. To zabezpečí, že hoci by vo voľbách oba tábory získali aj rovnaký počet hlasov, demokratický by mal napriek tomu výraznú menšinu poslancov.

Čiže ZLO má DOKONALÝ PLÁN … a čo za ten čas robia strany demokratického spektra, ktoré voľby vyhrali a ktoré zostali pred bránami parlamentu?

De facto nič, čím by sa snažili dokonaniu plánu mafie na návrat k moci zabrániť. Úloha SaS a Kolíkovej skupinky je spomenutá vyššie. Kolíková verne slúžila vo Ficovej vláde a z Pellegriniho nemala chochmes oddísť ani po vražde Jána a Martiny. Ju budúca vláda mafie nevyrušuje. SaS je mŕtvy projekt. Nikto normálny stranu, ktorá povalila už tri demokratické vlády, ktorých bola súčasťou, voliť nebude. Za spoluprácu s mafiou na povalení vlády ich čaká osud Bugárového MOSTu (výsledok na úrovni polotučného mlieka), demokratický volič zradu totiž neodpúšťa. ZA ĽUDÍ zdecimovaní vnútorným zápasom, verme, že sa pridajú k niekomu, aby hlasy neprepadli. KDH, sa obávam, že opäť povzbudení ilúziou z komunálnych volieb, uveria v seba a ixtý-krát v rade nechajú prepadnúť hlas 100 tisíc demokratických voličov. Maďari v Aliancii zrejme detto. Dzurinda nič silné a poriadne už stihnúť zlepiť nedokáže. Nicholsonová jak by dal. Zostáva Progresívne Slovensko, ktoré hlasovalo na želanie paničky za pád vlády, čo nesvedčí o ničom dobrom. Zároveň opäť reálne hrozí, že ľudia ich pred voľbami prekuknú a zistia, že okrem prepnutej LGBTI+ agendy vlastne v politike iný cieľ ani nemajú. A popri tom, Boris neúnavne opľúvaný a ostrakizovaný akoženovinármi verejne hovorí, že je ochotný ísť do vlády aj s mafiou zo SMERu a HLASu … a obávam sa, že to myslí vážne.

A my v OĽANO? Dobití z každej strany zatiaľ rozmýšľame nad osudom Slovenska. V minulých voľbách sme spojili 4 strany dokopy, aby sme minimalizovali možné prepadnutie hlasov a boli sme v tejto snahe vlastne jediní. Ostatní sa hrajuškali na vlastnom piesočku a akoby im na osude Slovenska ani nezáležalo. Len na číslach vlastných. Krátkozraké. Neštátnické.

Za mňa osobne a veľmi úprimne. Z 30 rokov samostatného Slovenska už skoro 15 stojím zoči-voči mafii v bielych golieroch. A som z toho už unavený. Postavil som sa im vtedy, keď nikto na to nemal odvahu a kopu biznisov som im prekazil. Najradšej by ma za to už dávno pri múre zastrelili, ako strašne ma nenávidia. Používajú všetky možné prostriedky na moju diskreditáciu či ponižovanie … a ja sa akosi vždy ráno zobudím a napriek všetkému si opäť poviem, že ešte dnes to chlape musíš dať. Vymenil som pohodlný život vysokoziskového podnikateľa za život Dona Quijota, ktorému na Slovensku a jeho ľuďoch skutočne záleží. Začal som bojom voči vulgárnej mafii Fica, Slotu, Mečiara. Pokračoval Ficom, Dankom, Bugárom a Pellegrinim. Dnes mám však čím ďalej pocit, že stojím aj voči novodobej mediálnej mafii, ktorej sa všetci boja a ktorá chce zavrieť ústa ľuďom, ktorí chlapa v plavkách súťažiaceho so ženami považujú za chorý, ba priam úchylný svet. A o to viac sú ťažšie moje dennodenné rozhodnutia, či ísť ďalej do dennodenného zápasu zo Zlom a zvrhlíkmi, ktorí našim 12-ročným deťom chcú nabulíkať, že sa môžu v tom veku zodpovedne samé rozhodnúť, či budú mužom a či ženou. Západ si týmito hlúpimi zvrhlosťami už prešiel a dnes rozumní ľudia veľmi banujú, že nemali odvahu povedať na začiatku, že experimenty s deťmi nedovolia. Tisícky samovrážd detí, ktorým úchylní dospelí vsugerovali, že nie sú tým čím sú, sú do neba kričúcim mementom. Na Slovensku to, prosím, nedovoľme.

NIE. Na Slovensku opäť ovládnutom mafiou žiť nechcem. A na úchylnom tiež. Viem, že svedomie mi nedá boj vzdať, ale akútne potrebujem posily. Priamo, sprostredkovane, držiac palce či v modlitbách. Čaká nás ešte veľmi ťažký zápas, kým si budeme môcť spolu vydýchnuť, že sme deťom pripravili Slovensko, kde už sa ani teoreticky mafia či úchyláci k moci dostať nemôžu.

Dík za pochop, i.

„Nevera“ pred voľbami

28.03.2024

Zatiaľ čo Slovenky a Slováci riešia, kto bude prezidentom , ona rieši jedného muža. Ten je pre ňu dôležitejší ako Pelle alebo Korčok. Politika ide bokom . Chrumkavý Pelle alebo vojnový štváč Korčok? Takto ich charakterizujú poniektorí jej známi. Nina je liberál a súčasne konzervatívec. Je proti vývozu zbraní na Ukrajinu , no zároveň je za registrované [...]

Slovenská národná strana- pomáha alebo škodí Slovákom?

25.03.2024

Zabudnime na minulosť Slovenskej národnej strany. Zabudnime na slotoviny aj na semafor Andreja Danka. Danko má teraz celkom iné“ starosti“, má krásnu mladú priateľku a chodí po výletoch, údajne sa vyváža aj na štátnom aute. Ale medzitým nám stihol celkom pekne zavariť. Čaká nás totiž druhé kolo s nie veľmi istým výsledkom a za to môžu [...]

Ako som sa stal progresívcom

24.03.2024

Martin pochádza z malého mesta na východe Slovenska , pracuje ako IT čkár v Bratislave. Darí sa mu , dobre zarába a žije spoločenským životom. Poznám ho pár rokov , zoznámili sme sa na jednej prednáške ,kde mi porozprával svoj príbeh. Včera som sa zaujímala, koho volil a či nezmenil svoj názor. Veru nie. Volil Ivana Korčoka a stále sympatizuje s Progresívnym [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 298
Celková čítanosť: 1346833x
Priemerná čítanosť článkov: 4520x

Autor blogu

Kategórie