Založ si blog

Zmena pohlavia

Moja rodina žije len  pár rokov v Prahe. A už sa tam v pomerne krátkom čase stretli s deťmi, ktoré nevedia, kým vlastne sú. Lebo sa dostávajú k rôznym pochybným informáciám , takisto sociálne siete ich ovplyvňujú do takej miery, že aj úplne normálne deti  začínajú o sebe pochybovať. Chloe Coleová  žije v USA . Ako dvanásťročná  sa rozhodla, že chce zmeniť svoje pohlavie, v sedemnástich potom, čo prišla o prsia si uvedomila, že urobila obrovskú chybu. Dnes o tom vydáva svedectvo po celej Amerike.

Chloe hovorí: „Moja tranzícia prebiehala od 12 rokov do 16, kedy som si uvedomila, že je to všetko klam. Ako sme sa dostali do bodu, kde takmer každý pediatrický vníma za dobrú možnosť odstraňovať deťom zdravé prsné tkanivo, popri podávaní liekov typicky používaných na chemickú kastráciu vysokorizikových sexuálnych delikventov.

Ľudia z celého politického spektra, ktorí sú presvedčení, že táto činnosť je nemorálna, sú nazývaní fašistami a bigotmi za pochybovanie o tomto zverstve. Ostatní boli presvedčení samozvanými „gender špecialistami“, že toto je jediná liečba, ktorá neskončí samovraždou vášho dieťaťa. Mala som iba 12 rokov, keď som rodičom povedala, že som chlapec. Ako mnohí rodičia v takejto situácií vôbec nevedeli, čo robiť. V 13 rokoch som podľa rád takzvaných „odborných lekárov“ začala brať blokátory puberty. Gender klinika predniesla mojim rodičom klasické klamstvo, že existujú len dve možnosti pre deti s gender dysfóriou: Chcete mať radšej mŕtvu dcéru alebo živého syna ?

Veľa z tohto genderového zmätku je založených na starých stereotypoch o mužoch a ženách, ktoré sa teraz posilňujú hormónmi a chirurgickými zákrokmi. Mnohí ľudia, ktorí prešli detranzíciou hovoria svoje príbehy a sú ignorovaní tými, ktorí sú najviac zodpovední za hľadanie pravdy. Žiadne dieťa si nezaslúži trpieť pod nožom gender – potvrdzujúceho chirurga.“

Na Slovensku sa takisto minulý rok  diskutovalo o zmene pohlavia. Vyhláška prinášala viacero problémov. Napríklad že do našej legislatívy vnáša možnosť zmeny pohlavia bez akéhokoľvek chirurgického zákroku, čo je ten najliberálnejší prístup k problematike transrodovosti. Jej dôsledkom by bolo napríklad aj to, že by osoby úradne označené ako muži otehotneli a porodili.

Dankovi ide o krk. Fico vie, čo robí

16.04.2024

V minulom blogu som kritizovala kroky R. Fica, ktorý povedal, že by bolo dobré, aby bol A. Danko predsedom Národnej rady. Samozrejme, Danko s jeho „kádrovým posudkom“ by ani nemal patriť do vrcholovej politiky. Dnes som však čítala dobrý komentár, ktorý síce môj postoj voči Dankovi a jeho plánom nezmenil, ale ukázal v plnej nahote , že Fico si dobre uvedomuje [...]

Názory niektorých rakúskych Slovákov -nemohli progresívci dostať aspoň Korčoka?

15.04.2024

Víkend bol pre mňa relaxačný, pretože som ho strávila s partiou mladých Slovákov žijúcich v Rakúsku. Niektorí z nich tu ešte nejakú dobu pobudnú, lebo riešia svoje rodinné problémy. Časť z nich sa ubytovala u mojej kamarátky , s ktorou sú aj v príbuzenskom vzťahu. Vďaka nim som mala možnosť spoznať názory [...]

Dezoláti a ich inkvizítori

09.04.2024

Každá doba má svojich dezolátov a prirodzene aj svojich inkvizítorov, ktorí po dezolátoch tvrdo idú. Inkvizítori dnešnej doby sa nazývajú progresívci. S progresom toho ale veľa spoločného nemajú. Alebo ak, tak pár zrniečok “múdrosti“. Dnes som si na túto tému prečítala výborný komentár Daga Daniša a pre tých, ktorí nemajú možnosť [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 306
Celková čítanosť: 1367929x
Priemerná čítanosť článkov: 4470x

Autor blogu

Kategórie