Založ si blog

Neviete, čo zlé urobil ukrajinský veľvyslanec? Respektíve čo mal robiť ,aby tu mohol zostať?

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vymenoval v utorok Myroslava Kastrana za nového veľvyslanca Ukrajiny v Slovenskej republike. (informuje TASR )

Jeho predchodcu na Slovensku Jurija Mušku odvolal Zelenskyj z funkcie ešte koncom júna. Ukrajinský prezident predtým avizoval odvolanie veľvyslancov, ktorí si neefektívne plnia svoje povinnosti.

Mám svoj názor na Zelenského a jeho juntu. Teraz sa ale celkom vážne pýtam, čo vlastne patrí medzi povinnosti veľvyslancov. Čo veľvyslanec Muška  urobil zle  resp. akú nadprácu mal ešte vykonávať, aby  s ním bol Zelenskyj spokojný?

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1390076x
Priemerná čítanosť článkov: 4441x

Autor blogu

Kategórie