Založ si blog

Prečo Zuzana Čaputová mlčí ako voš pod chrastou?

Zuzana Čaputová  bola v posledných dňoch maximálne zaneprázdnená. Musela sa  postarať o svoju róbu , o oblek svojho partnera , aby spolu ladili  a dôstojne reprezentovali Slovensko pri návšteve holandského kráľovského páru. Slovensko, nie Slovákov! Nemám nič proti holandskej dvojici, sú to sympatickí ľudia , lenže žijú v úplne inej krajine ako my . Možno majú aj isté kráľovské maniere, ale nech im je to ako kráľom dovolené . My ale  kráľovstvo nemáme, no mám pocit že Čaputová sa na kráľovnú hrať chce. Návšteva Holanďanov bola pre našu krajinu prínosom akurát tak podpísaním spolupráce v onkológii  a trocha sme sa vo svete zviditeľnili .Niektorí za tým uvidia opäť krásnu Zuzanu ,ktorá  dôstojne  reprezentuje Slovensko  a vytvára tak o nás pozitívny obraz v zahraničí. To je fajn , no ak nechceme kĺzať po povrchu, musíme sa pýtať , čo  vlastne  títo ľudia pochopili o skutočnom živote v našej krajine? Trúfam si povedať, že figu borovú. Videli nejaké pamiatky,  samozrejme Tatry.  A čo obyčajní ľudia  a ich reálne  problémy? O tom sa asi na kráľovskom dvore nedozvedia. Prečo nenavštívili robotníkov  v továrni?  Naše nemocnice? Namiesto toho debatovali v Teplárni , čo už pomaly dvíha tlak každému súdnemu človeku.  Od vraždy na Zámockej tu už bolo toľko iných  vrážd  a tragédií , ale jedine táto jedna je večne predkladaná na oči verejnosti  a  zneužíva sa k progresívnej propagande.  Potom navštívili  Holanďania  vybranú školu v Liptovskom Mikuláši,  kde sa deťom vtĺkajú do hlavy nezmysly o tom, ako spoznať dezinformáciu.  Asi má škola dobrého progresívneho sponzora. No a samozrejme kráľovský pár zaslzil  pri návšteve charity, ktorá sa stará o Ukrajincov. O Slovákoch ani ťuk. Kde zostali?  

Medzitým na Slovensku došlo k progresívnemu prevratu , a preto Čaputová opäť mlčí ako voš pod chrastou. Edko  vytvoril s progresívcami stranu , opustil tak Matoviča podobne ako kedysi Pelle Fica. Teraz  Edo slúži iným pánom. Jeho ľudia nemajú  v skutočnosti žiadne mandáty , pôvodné OĽANO reprezentujú vo vláde už iba dvaja ministri.  Škandál, aký nemá obdoby . Prezidentka nenamieta ,lebo sú to progresívci , nie je teda dôvod ich vymeniť. No a napokon migy. Dala sa počuť, že o nich musí rozhodnúť parlament  a nemal by sa schovávať  za jej sukne.   Je to klamstvo  a faloš. V skutočnosti si táto vrchná veliteľka ozbrojených síl  ako Pilát umýva ruky . S dodaním migov by nemala najmenší problém, ale si  je veľmi dobre vedomá, ako by jej  opäť klesli preferencii , keby si voliči spojili dodávku migov na Ukrajinu s jej osobou.

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Ukrajina,

Škoda ukrajinských zbraní na zničenie Krymského mosta? Rusi si už našli iné vojenské trasy

07.05.2024 06:00

Organizácia Molfar sa pozrela na železničnú dopravu prúdiacu po Krymskom moste. Vyzerá to tak, že z vojenského hľadiska to nie je významný terč.

WC, toaleta, záchody

Britská vláda chce, aby v nových budovách v Anglicku boli povinne oddelené toalety

07.05.2024 05:55

Britská vláda chce uzákoniť povinnosť, aby v nových verejných budovách v Anglicku boli oddelené toalety pre mužov a ženy.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1389948x
Priemerná čítanosť článkov: 4441x

Autor blogu

Kategórie