Založ si blog

Mediálne zvratky?

Dnes som blog nechcela písať, ale nedá mi…Teraz len tak krátko , je to vlastne skôr  taká otázka pre čítajúcich, čo si o tom myslia. Pravda,  ak budú mať chuť a odvahu sa vyjadriť. Ide o dnešný článok z Pravdy s názvom Odpoveď  na vianočnú esemesku  bývalej priateľke z Ruska.  

Teda, riadne ma to znechutilo , takýto prvoplánový zlátaný príbeh , ktorý akože útočí na city ľudí. Len tak pokračujte, možno pár nemysliacich ovplyvníte. Ale inak robíte Ukrajine skôr medvediu službu . Alebo si pani autorka potrebuje zarobiť? No, v tomto prípade sa mohla viac snažiť. 

Skopírujem však jeden z komentárov, ktorý sa mi páči a hovorí za všetko:


Chcem sa spytat, co nuti niekoho pisat taketo medialne zvratky? Je to honorar, kariera, sluzobna povinnost u Jara Nada , absolutna strata kritickeho myslenia alebo len alkohol, ktory este po Vianociach ostal niekde zabudnuty? Snazite sa cele mesiacepredostierat narodu, ze stat, ktory 20 rokov okradal vlastnych obcanov, ktory korupciou obsadil najvyssiu priecku v Europe, kde HIV je rozsirene ako nadcha a kde slovo politik=mafia , kde sa posledne roky predavala uz aj ciernozem ako komodita do Holandska je moralnym vzorom pre Slovensko? Hra sa pomaly blizi k zaveru, pretoze geopolitika jednoducho nepusti a vsetci dobre vieme, ze RF nemoze si dovolit stratit UA a pouzije akekovek prostriedky. Vypisovanim nezmyslov ako je aj tento clanok legalizujete dodavky zbrani a tym aj utrpenie samotnych Urajincov. Polozme si otazku nevyhovovalo a nesluzilo vyprovokovanie RF na to aby UA mafia a oligarchovia zhasli za sebou to pomyselne svetlo po tom 25rocnom šabese co tam mali???

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1388024x
Priemerná čítanosť článkov: 4435x

Autor blogu

Kategórie