Založ si blog

Hanba pre Fica alebo pre Šimečku?

V relácii Sobotné dialógy sa premiér Fico vyjadril jasne, že je proti členstvu Ukrajiny v NATO a bude ho vetovať, lebo by to bola cesta k 3.svetovej vojne. Takisto sa  pýtal, dokedy je udržateľné, že EU každý mesiac posiela Ukrajine 1,5 miliardy eur. Hovoril aj o obrannej dohode s USA , ktorá je v porovnaní v českou bez štipky suverenity. Naše elektrárne nie sú chránené protivzdušnou obranou, ktorú sme poslali na  Ukrajinu. Politici bývalej vlády ju označovali ako šrot, na Ukrajine o nej píšu ako o efektívnej obrane vzdušného priestoru. Fico sa chystá ukrajinskému premiérovi povedať, že  Ukrajina nebude dostávať od Slovenska žiadne zbrane a že pokiaľ ide  o vstup do EÚ, musia Ukrajinci  plniť podmienky. Uviedol aj ,že v prípade komerčných dodávok zbraní nevidí problém, lebo keď nezarobia slovenské firmy, zarobia americké. Mladý Šimečka sa za premiéra hanbí. Vraj je  bezcitný a vulgárny.  Vám sa zdá, že Fico použil nejaký vulgarizmus? Nuž, mladý Šimečka a jeho kompánia na Ukrajinu bojovať nepôjdu, sedia si doma v teplúčku a míňajú celkom slušný príjem, na ktorý sa im skladajú daňoví poplatníci. A ešte drzo ohovárajú v zahraničí svoju krajinu. Vrecko mladého Šimečku  neutrpí tak ako vrecká bežných občanov pri odlive peňazí na Ukrajinu , ktoré často končia  takisto vo vreckách, ale v tých nesprávnych. Komu to myslí , ten vie, že vojenské riešenie nie je cesta , že ide o zbytočné zabíjanie  ľudských životov.

Ukrajina už vďaka falošným spojencom svoju príležitosť prepásla. Stálo ju to mnoho obetí a bude ju to stáť aj časť svojho územia. Je mladý Šimečka už načisto slepý?  Nepáči sa mu totiž ani , že Fico vravel o Ukrajine  ako o skorumpovanej krajine. Šimečka ešte nenosí okuliare , ale asi by si ich mal čoskoro zaobstarať.  Ficove vyjadrenia si všimli aj na Ukrajine, médiá  o nich píšu ako o škandalóznych . Nuž, nie sú zvyknutí, že niekto nahlas povie, že cisár je nahý a napokon, sú presne také isté ako tie  naše.  Ktoré plnia poslušne príkazy . Tu už úplne  prestáva fungovať zdravý rozum. Asi by  poniektorí mali začať čítať bájky. V bájkach totiž zvieratá na rozdiel od ľudí  zdravo rozmýšľali. Áno,  v bájke môže aj drobné zvieratko premôcť veľké , ale vždy lsťou,  nikdy nie priamo. To by bola už rozprávka. A my žijeme v realite. 

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1389074x
Priemerná čítanosť článkov: 4438x

Autor blogu

Kategórie