Založ si blog

Brutalita Ukrajincov. Čo tým tak asi Zelenskyj sleduje?

Len čo sa Zelenskyj vráti z nejakého neúspešného vyjednávania , ako zlý trpaslík z rozprávky začína rozmýšľať o pomste. Rokovania odmieta, radšej obetuje nevinných.  21. januára ukrajinskí banderovci  západnou muníciou vraždili nevinných ruských aj ukrajinských civilistov! Nedávno zabili  mamičky a deti  v Belgorode  „slovenskými raketami“ , najnovšie dopoludnia počas nákupov  udreli zakázanými kazetovými granátmi na trhovisko uprostred mesta.

Strieľali  z Kurachova do Kirovskej štvrte Donecka , čo je 29 kilometrov. Jediná ukrajinská húfnica kalibru 155mm, ktorá tak ďaleko dostrelí, okrem moderných západných je 2S22 Bohdana vyrábaná v spolupráci so Slovenskom! Brutalitou útoku na  svojich vlastných občanov je otrasená už aj OSN. Zabitých bolo najmenej 27 ľudí  a ďalších 20, medzi ktorými sú aj deti, leží v nemocniciach s vážnymi zraneniami. 

Banderovci sa nezapreli , radšej  použili   mimoriadne drahé a nedostatkové západné granáty 155mm na nevinných civilistov a ich deti, ako by nimi mali  likvidovať útočiacich ruských vojakov.

Čo tým Zelenskyj sleduje?  Ak  vám to trocha logicky myslí, napadnú vás len dve možnosti. Prvou je pomsta, druhou úmysel vyprovokovať Putina. Je možné, že tento podlý plán sa zrodil v hlavách niekde za oceánom. Niekto mohol Zelenskému odporúčať , aby vraždil ruských civilistov, a vyprovokoval tak Putina k ďalšej eskalácii konfliktu. Až tak by dostal západnú vojenskú a finančnú podporu. Kto to asi je? Môžeme si len domýšľať, ale čo vieme určite, že to je veľmi zlý človek alebo zlí ľudia. So Zelenským  si ale dobre  rozumejú. Veď ako sa vraví vrana k vrane sadá.

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1388924x
Priemerná čítanosť článkov: 4437x

Autor blogu

Kategórie