Založ si blog

Ľudstvo sa posúva stále viac „dopredu“. Onedlho možno už Sulíka ani Matoviča riešiť nebudeme.

Spolu s rozvojom techniky, informačných technológií  , zbraní hromadného ničenia či  nových zaručene úspešne vyskúšaných liekov sa doba vyvíja aj v iných smeroch.    Kým na  Slovensku  riešime momentálne  tak nezaujímavé  problémy,  ako že vrcholoví politici či dokonca predsedovia strán sa navzájom urážajú a nazývajú  svojich kolegov  Tepšami, zrúdami, cholerou či rakovinou,  zvyšok sveta  žije oveľa radostnejšími udalosťami. Napríklad v Amerike  19 ročná Brian Nguyenová , prvý biologický muž,  sa stala prvou transrodovou víťazkou súťaže krásy Miss Greater Derry, získala titul Miss America. No nie je to úžasné, priatelia?

Pravda, ani v tak demokratickej krajine ako  sú Spojené štáty , sa to nezaobišlo  bez zmätkov a rozporuplných názorov. Ale nejako začať treba. Napríklad americký súd  oznámil, že spoločnosť Miss Spojených štátov amerických LLC nemôže byť nútená zahrnúť do súťaže transrodové ženy, pretože by to bránilo organizácii vyjadrovať “ideálnu víziu amerického ženstva”. Feministky (Sophie Walkerová)  argumentovali takto: „Ženy: musíte byť štíhle, mať dobré prsia, pekné nohy, krásnu tvár a príjemnú osobnosť. Za splnenie podmienok vám môžeme dokonca poskytnúť štipendium. Pokiaľ nie ste Brian. Potom môžete byť akoukoľvek ženou, akou chcete“.

Nezúfajme, aj u nás možno onedlho budeme žiť podobnými zaujímavými udalosťami. Len sa musí  po voľbách dostať k moci  tá správna strana.

P.S: A potom už ozaj  nebudeme  riešiť žiadnych  Sulíkov či Matovičov. Budeme sa zaujímať o dôstojnejšie veci , napríklad , že každý človek má krásu. A kto to teda povedal, že sa raz stretneme všetci v jednej posteli?  Teraz fakt neviem, ale múdry vizionár to bol.

Premiérov prejav na Devíne.Prečo Smer progresívci nedokážu poraziť?

06.07.2024

Keď sa zjavil premiér na Devíne, viacerým jeho voličom ostalo mäkko pri srdci. Ako by aj nie, zázrakom prežil atentát a vraj bude mať doživotné následky. Každému súcitnému človeku príde ľúto, keď vidí dovtedy energického, vyšportovaného premiéra o paličke. Iste, našlo sa aj plno tých, ktorí Robertovi Ficovi venovali nenávistný pohľad , [...]

Bezkonkurenčný Viktor Orbán môže byť príkladom pre Fica i Pellegriniho

05.07.2024

Keď som počúvala reči Petra Pellegriniho v Poľsku, bolo mi trápne a opäť som si pomyslela, že Viktor Orbán je jediný politik, ktorý má guráž stále hovoriť to isté bez ohľadu na to ,či sa to niekomu páči alebo nie. To isté hovorí doma, to isté v zahraničí. Lebo má charakter. Orbán pohotovo vycestoval za Putinom, ešte [...]

Ospravedlní sa Čaputová, opozícia a médiá ?

03.07.2024

Veľké sklamanie musia prežívať všetci tí, pre ktorých otázky týkajúce sa zmien v trestnom zákone boli otázkami kľúčovými. Ešte aj moderátori hlavných správ Markízy boli nemilo prekvapení a zaskočení. Aspoň taký som z nich mala pocit. Čo potom musia cítiť politici typu Márie Kolíkovej? Robert Fico žiada ospravedlnenie za “prejavy nenávisti a [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 353
Celková čítanosť: 1498393x
Priemerná čítanosť článkov: 4245x

Autor blogu

Kategórie