Založ si blog

Povedzme pravdu o mladom vrahovi! Slovensko nie je čierna diera!

Mnohí politici teraz zo smrti dvoch ľudí vytĺkajú  kapitál.  Napríklad  aj v súvislosti s tým, že  otec mladého vraha kandidoval za stranu Vlasť. Môžeme teda čakať útoky  na  konzervatívnych či národne orientovaných politikov, ako keby boli spoluzodpovední za tento hrozný čin.  Z toho, čo po sebe mladý vrah zanechal , vidíme, že ho fascinovali  teórie o tom, ako pomocou vrážd či terorizmu môže  vzniknúť nový poriadok založený na rasovej čistote. OK, nemal rád židov, homosexuálov…

Ale takisto liberálom treba  pripomenúť , že napríklad   odsudzoval Putina, vysmieval sa z vraždy Duginovej dcéry a tešil  sa aj z útoku  na Kerčský most.

V manifeste použil symbol „čierneho slnka“, aký má v logu ukrajinský Azov.

Takže ako vidno, nič nie je čierno- biele.

Preto  rozhodne treba protestovať proti názorom,  že Slovensko  je akousi čiernou dierou, ktoré už začínajú niektorí progresívci šíriť. Keby mohli, možno by začali viesť aj križiacke vojny  za čistú vieru, proti  konzervatívnemu Slovensku.   Nedovoľme špiniť našu krajinu. Veď podobné útoky sa najčastejšie dejú práve v Spojených štátoch, a čo Nórsko? 79 zavraždených mladých ľudí!  Výrazným dielom k polarizácii spoločnosti  prispieva aj Zuzana Čaputová. Nevidíme ju totiž často plačúcu  alebo ako dojímavo  objíma ľudí, ktorých príbuzní či známi  boli zavraždení.  Proste-nerozumie svojmu ľudu.

Zničí minister Taraba slovenskú prírodu? Smrteľný útok na Národné parky už začal

25.04.2024

Tomáš Taraba bol pre mňa v časoch, keď nám vládli matovičovci a hegerovci zárukou zdravého rozumu a kvalitnej debaty v našich „objektívnych“ médiách. Neskôr som uvítala jeho zvolenie za ministra životného prostredia v súvislosti s pre mnohých neprijateľným Huliakom. Uznávam, že minister [...]

V chorej dobe holubice mieru nesú v zobáčikoch náboje a robia sa zbierky , ktoré prerážajú dno

24.04.2024

O tom, že mnohí ľudia stratili príčetnosť svedčí aj kresba z českého denníka Respekt, ktorý zverejnil na titulnej strane kresbu Petra Pavla s holubicami mieru, ktoré nesú v zobáčikoch náboje. Možnosti mierového riešenia konfliktu na Ukrajine síce vôbec nevyzerajú dobre, ale treba sa o ne pokúšať. Žiaľ, ani Slovensko napriek novej vláde nerobí všetko, [...]

Krvavý bača

20.04.2024

Začnem konštatovaním, že médiá nám odjakživa najradšej prezentujú odvrátenú tvár ľudstva, negativitu a utrpenie . To totiž ľudí priťahuje najviac. Dôvod je úplne jednoduchý- pri utrpení iných človek zabúda na to vlastné. Keď vidí smrť dieťaťa, povie si: ja som na tom ešte celkom dobre. No neustále prezentovanie násilia a negativity človeka časom otupí , [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 310
Celková čítanosť: 1379318x
Priemerná čítanosť článkov: 4449x

Autor blogu

Kategórie