Založ si blog

Dve hrdličky Čaputová a Pavel si prestali vzájomne hrkútať.

Zdá sa, že hrdličky si prestávajú rozumieť. Aspoň navonok. Sú síce z jedného košiara  a vyrobené na mieru , ale jedna z hrdličiek, Zuzana Čaputová začína dostávať rozum. Čo na tom, že vlastne z donútenia a nie z presvedčenia? Hlavne že. Postavila sa proti zámeru ministerstva obrany poskytnúť ďalší balík vojenskej pomoci Ukrajine v situácii, keď parlamentné voľby vyhrali strany, ktoré takúto pomoc odmietajú.

Čaputovej hovorca to zdôvodnil: „Všetky politické strany, ktoré dnes na základe poverenia rokujú o novej vláde, takúto pomoc jednoznačne odmietajú. Rozhodnúť v takejto situácii  o poskytnutí vojenského materiálu by nebol dobrý precedens pri zmene politickej moci po akýchkoľvek voľbách.“

Spojenci sú samozrejme naštvaní. Ukrajina už síce dostala všetko, čo sme mali , ale občas sa predsa dá poslať aj nemožné. Aj modré z neba, ak to už inak nejde. Aspoň symbolicky. České fialové nebo zosmutnelo. Fiala reagoval tak, ako sa dalo čakať. Vraj  nie je najšťastnejšie, čo urobila. Čo už?

 A Ukrajinci? Tí to hádžu na silný vplyv ruských agentov . Žeby už agenti ovplyvňovali aj pani Zuzanu  a tajne sa s ňou stretávali v prezidentskom paláci ?

Petr Pavel , marketingový produkt z Česka,  takisto stratil súlad s našou prezidentkou. Zdá sa, že buď stráca rozum sám od seba , alebo mu k tomu ktosi pomáha. Kope si politický hrob. Hádam dosť hlboký. Tento zapredanec predniesol v Belgicku  prejav , v ktorom  označil za  základný predpoklad efektívneho fungovania Európy  zrušenie práva veta. Išlo by podľa neho o „veľký krok“, na ktorý však bude treba nájsť odvahu, pretože v menších a stredne veľkých štátoch táto myšlienka nie je „príliš populárna“.

Z akého dôvodu mi bol stiahnutý blog?

15.05.2024

Teraz to ozaj nechápem…prečo mi stiahli blog Sedem životov Roberta Fica?

Sedem životov Roberta Fica

15.05.2024

Dnešné udalosti svedčia o tom, kam Slovensko dotiahli predovšetkým progresívci. Darmo si teraz budú umývať ruky ako Pilát. Prehrali voľby. Jedny i druhé. Víťazi predsa nemajú dôvod na burcovanie nenávistí a vášní. Len porazení. Sociálne siete vraj zaplavili rôzne komentáre. Čítať len na vlastné riziko! Samozrejme, povinná jazda Čaputovej , Šimečku , či [...]

Začať vzťah sexom neveští nič dobré

15.05.2024

(inšpirované skutočnosťou ) Zora má pri svojej smole na chlapov aspoň jedno šťastie. Je ním jej úžasný brat. Ich vzájomné napojenie je o to väčšie, že sú dvojičky a istú dobu zdieľali spoločnú maternicu . Brat je vždy naporúdzi so svojím praktickým chlapským zmýšľaním , dobrou radou , pretože raz dva vie, kde je pes [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 323
Celková čítanosť: 1406421x
Priemerná čítanosť článkov: 4354x

Autor blogu

Kategórie