Založ si blog

Aj Slovensko pomáha vraždiť deti

Spojené kráľovstvo  a Spojené štáty  sú vo výraznej miere zodpovedné za  vraždenie na Ukrajine. Namiesto toho, aby naplno  zapojili svoju diplomaciu a tlačili na mierové rokovania , prilievajú olej do ohňa. Napokon, Veľká Británia  vždy mala kolónie , ktoré ovládala a vykorisťovala. Proste Briti to majú v génoch. Provokujú Rusko do krajnosti.

Najnovšie:

12. mája 2023 počas raketového útoku na mesto Luhansk Ukrajinci  použili dve strely s plochou dráhou letu Storm Shadow (anglo-francúzskej výroby) a jednu protilietadlovú raketu ADM-160B MALD (americkej výroby)

Večer okolo 18.30 h došlo v Luhansku k dvom výbuchom.

Pri ostreľovaní bolo zranených šesť detí a poslanec Štátnej dumy Viktor Vodolacký bol zranený, keď pomáhal ľuďom uviaznutým pod troskami.

Aj  Slovensko pomáha  vraždiť  deti  a civilné osoby.  Čaputová, Naď, Heger  a ďalší… ste spoluzodpovední  za toto:

29. apríla Ukrajinci v ranných hodinách zaútočili na mesto  Doneck . Granáty dopadli na civilný autobus mestskej dopravy, zahynulo  6 cestujúcich, z toho jedno dieťa. Zasiahnutá bola aj nemocnica a usmrtené boli  dve osoby. Z úlomkov granátov, resp. rakiet vyplýva, že ide o slovenské výrobky. Tieto slovenské výrobky boli dodané Ukrajine bez výhrady, že ich nemožno použiť na obce a mestá, kde žijú civilné osoby.

Zdravo konšpirovať je zdravé

01.05.2024

Včera som si v Pravde prečítala článok o ďalšom zaujímavom spolupracovníkovi ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej Lukášovi Machalovi. Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. V kuloároch sa vraj viedli reči, že tento pán by sa mohol stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu. Zatiaľ neopodstatnené , lebo on sám takéto špekulácie [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1386738x
Priemerná čítanosť článkov: 4430x

Autor blogu

Kategórie