Založ si blog

Je splnomocnenec Kotlár zaslúžene na pranieri?

Je načase naliať si čistého vína. Blogerov, ktorí majú iný názor , sem chodia šikanovať ľudia typu Malinová. Za to, že mám svoje názory, ma uráža a píše, že som progresívny troll a ohlupujem ľudí. Prosím o prepáčenie, ak niekto kvôli mne ohlúpol. Ale šikanu budem riešiť . Napríklad aj otvoreným listom redakcii . Je načase skončiť s takýmito praktikami , s kyberšikanou a s ľuďmi , ktorí majú viaceré nicky a ktorí sem chodia urážať iných . Uvedomte si, tí, ktorí si o sebe myslíte , akí ste empatickí , ako dokážete vytvorením fiktívnej reality vo vašich hlavách, ktorá často nemá nič spoločné so skutočnosťou , ublížiť iným ľuďom. Je choré podozrievať ľudí, ktorých nepoznáte z úmyslov, aké nemajú.

A teraz k blogu:

Denník N vyšiel  von s ďalšou   karikatúrou. Peter Kotlár močí na hroby covidových obetí. Okrem toho  pri prechádzke s dcérou na neho vraj napľuli. Odhliadnuc od toho, že ide o extrémy, ktoré treba odsúdiť, je dobré položiť si otázku , či Denník N až tak veľmi zveličuje.  Splnomocnenec vlády vyhlásil, že na Slovensku nebola žiadna pandémia. Takisto mu vyčítajú  kritický prístup k WHO. O tej však hovoria aj v zahraničí , že je  skorumpovaná, nedôveryhodná a potrebuje reformy. Covidové obdobie na Slovensku práve preto, že rozdelilo národ ako hádam  nič predtým  je potrebné raz a navždy uzavrieť. Ale predtým samozrejme dôkladne  prešetriť. Nešťastím toho obdobia bolo  hlavne  potláčanie iných názorov a nemožnosť o nich diskutovať. Dokonca to nemohli robiť ani odborníci. Iba jeden názor mal byť ten správny. Ľudia žili v strese práve kvôli nevypočítateľnosti vládnych rozhodnutí, ktoré  veľmi nešťastne zasahovali do ich životov.  Akoby cieľom toho celého  bolo zasiať do ľudí strach . Preto sa aj diali nenormálne veci. S odstupom času vidíme , že  plošný zákaz vychádzania bol prehnaný. Takisto plošné testovanie , plošné očkovanie.  Kampaň vakcína je sloboda zlyhala. Žiadna sa nekonala a aj po očkovaní ste pokojne mohli dostať covid. Bolo dokázané,  že sezónne očkovanie nebráni ani ochoreniu, ani šíreniu vírusu.

Splnomocnenec Kotlár mal vyšetriť , čo sa u nás  počas pandémie dialo, vyšetriť zákonnosť niektorých postupov , mal  pripraviť odškodnenie niektorých skupín ľudí (Slováci  zo zahraničia, ktorých nasilu vopchali do  “karantény), mal vyšetriť  okolnosti “testovania” , takisto sa zamerať na  očkovaciu lotériu a čo dosiahol?  Akurát, že sa hovorí  o jeho dovolenke so Šimkovičovou . Hovorí sa však  aj o jeho neschopnosti. Pochopiteľne, mala byť vytvorená komisia z odborníkov, ktorej mohol prípadne  šéfovať, ale medzi odborníkmi mali byť zastúpení aj ľudia z opačného tábora. Potrebujeme tu diskusiu. Za minulých vlád sa diskutovať nemohlo , bude tomu tak aj teraz? Ministerka Dolinková a vláda si sami skomplikovali situáciu. Ak by  nás Kotlár  bol zastupoval  v zahraničí až po dohode s odborníkmi a prezentoval tak jednotný hlas Slovenska, nemuselo sa tu diať to, čo sa deje teraz.
Po niekoľkých mesiacoch “vyšetrovania” teda  nevieme nič.  Kotlár sa snaží získať čas , a tak oznámil, že  vraj na jeseň príde  s nejakými “odporúčaniami” A samozrejme zrejme aj s požiadavkami ,na ktorých bude trvať. A koalícia sa môže dostať do krízového stavu. Samozrejme, nielen kvôli Kotlárovi. No načo si komplikovať zbytočne život, keď to nebolo potrebné? A zároveň ho komplikovať občanom a opäť ich takto rozdeľovať? Stačilo tak málo – dopredu sa dohodnúť na spoločnom postupe a nenechať o všetkom rozhodovať  jedného človeka.

O plodoch a potratoch pohľadom zdravého rozumu

27.09.2024

V spoločnosti sa opäť rozvírili vášne v súvislosti s témou nenarodených detí. Nedávno sa konal v Košiciach Pochod za život. Budem šokovať, ale ja celkom nerozumiem zmyslom takýchto pochodov. Koho vlastne chcú osloviť? Ľudí, ktorí sú kategoricky proti potratom, nemá zmysel a apelovať na ženy, ktoré sa už definitívne rozhodli? Ak je to však len taká tichá forma [...]

Klesáme na dno, spadneme?

25.09.2024

Klesáme. A to nielen časť opozície typu Matoviča, časť koalície, poslanci typu Huliaka či Danka. Spolu s nimi klesajú všetci tí, ktorí podporujú podobné názory týchto pánov a im podobných. Urážať gejov a lesby , ktoré nemôžu za to, akí sa narodili , urážať ženu za to, že nechce, aby o jej tele rozhodovali muži, môže len úbožiak a obmedzenec. Ale taká je nielen [...]

Balíček hrôzy dopadne na oklamaných voličov

19.09.2024

Konsolidovať , šetriť , to áno, ale pozor! Zbrojenia sa to netýka . A nie, určite za všetko nemôžu len predchádzajúce vlády. Ľudia sú riadne nahnevaní a z balíčka hrôzy majú taký strach, že napríklad dnes v autobuse staršia pani verejne povedala, že ak už strelec triafal, mohol lepšie. Vláda síce musí konsolidovať, ale urobila to povrchne . Dokonca sa šepká, že to [...]

Boris Johnson

'Šialené' plány Johnsona: Chcel zaútočiť na sklad v Holandsku, aby vzal kovidové vakcíny do Británie

28.09.2024 12:30

Britský expremiér Johnson v čase kovidu chcel od armády, aby zaútočila na sklad v Holandsku a vzala do Británie vakcíny, "ktoré jej náležali".

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 373
Celková čítanosť: 1559068x
Priemerná čítanosť článkov: 4180x

Autor blogu

Kategórie