O čom vypovedá video s R. Ficom

Dnes sa ku mne dostalo isté video. Ocenila by som slušnú , konštruktívnu debatu , debatu bez vzájomných urážok. Istý bloger, s ktorým som doteraz prakticky skoro v ničom nesúhlasila, napísal (a určite to myslel úprimne):“ Veľmi by som si prial, aby premiér Fico, ktorý včera v Handlovej takmer prišiel o život po šialenom čine dôchodcu z Levíc, sa uzdravil a aby  prišiel k duchovnému poznaniu, k sebareflexii, že aj on má nemalý podiel na rozoštvávaní ľudí a spoločnosti, podnecovaní nenávisti proti politickým oponentom a že to po svojom uzdravení zmení a bude robiť všetko, čo bude v jeho silách, aby šíreniu nenávisti a huckaniu Slovákov proti sebe silou svojej osobnosti a funkcie zabránil, alebo aspoň bránil. Tak môže splatiť to, že včera pri ňom asi stáli duchovní pomocníci, či anjeli a atentát prežil. Dostáva tak tým šancu. Na Slovensku nie je osoba, ktorá by mala väčší vplyv na smerovanie krajiny, či táto sa naďalej bude zviechať politickou nenávisťou, ako Robert Fico.“ Súhlasím s ním.

Fico je politik, ktorého Slovensko potrebuje. Robil chyby ako každý z nás . Akurát , že on vedie našu krajinu.  Vety na videu mi takisto  prekážali , okrem úprimnosti a istej dávky populizmu svedčili hlavne o jeho silnom egu. Prekážalo mi toho na ňom viac , a predsa si myslím, že pre Slovensko momentálne predstavuje táto vláda tú najlepšiu alternatívu. Prekážalo mi na Ficovi pár vecí, no za veľa vecí ho obdivujem. 

To, čo urobil strelec, nemožno ospravedlňovať. Ak robil chyby Robert  Fico , dupľom ich robila bývalá vláda  za pomoci novinárov s vymytými mozgami. Korene zla sú na oboch stranách, no  symbolická loptička , ktorá zlo predstavuje, je od roku 2020 výrazne viac na hracom poli, ktoré patrí  terajšej opozícii.  

Nech sa Robert Fico čo najskôr uzdraví , nech vyjde z toho celého posilnenejší , múdrejší a zrelší.

Link na video je v diskusii

Minister Kamenický prekvapí celý svet

17.10.2024

Známy slovenský veštec Juraj poskytol nemenovanému alternatívnemu webovému portálu rozhovor, v ktorom hovorí o tom, ako bude vyzerať Slovensko v roku 2035. Jeho doterajšie predpovede sú takmer na chlp presné, takže sa skutočne máme na čo tešiť. Napokon, posúďte sami. Rok 2035: Na Slovensku už nežije ani jeden medveď a podobne je to aj s ľuďmi vo veku pod 60 [...]

Tak ako, pán premiér, ako, pán Kaliňák?

16.10.2024

Eduard Chmelár na sociálnej sieti vyjadril obavu z eskalácie napätia , s čím sa mnohí z nás určite stotožňujú. V tejto súvislosti spomenul plánované rozmiestnenie jadrových zbraní v Maďarsku. Ohrozenie sa dotýka aj nás , keďže bilaterálna vojenská zmluva s USA umožňuje rozmiestnenie jadrových zbraní na našom území . Napísal: „ [...]

Ktorá strana by zachránila Slovensko ?

15.10.2024

V jednom z mojich blogov som rozoberala dôvody, prečo strane Smer padli preferencie. V tejto súvislosti sa ozývajú hlasy, ktoré uvažujú o predčasných voľbách. Hoci touto vládou nie som nadšená , myslím, že nové voľby by vyvolali ešte väčšiu destabilizáciu v spoločnosti. Možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa Čaputová [...]

Jahja Sinwár

VIDEO: Sám v zdemolovanom byte. Po drone hodil palicou. Posledné zábery zabitého vodcu Hamasu Sinwára

18.10.2024 09:10

Izraelská armáda zverejnila zábery z dronu, ktoré podľa nej zobrazujú posledné sekundy života vodcu palestínskej teroristickej organizácie Hamas.

francúzsko, záplavy

Francúzsko postihli silné záplavy, v Paríži zabil muža padajúci strom

18.10.2024 08:30

Silný dážď zapríčinil v niektorých častiach Francúzska záplavy, evakuácie a viedol k uzavretiu diaľnic a železničných tratí.

Očkovanie / Očkovanie bez registrácie / Vakcína /

Na očkovanie proti COVID-19 sa čaká aj niekoľko týždňov, termíny sa prideľujú podľa veku

18.10.2024 08:00

Covid je na vzostupe, no dostať sa k očkovaniu je dosť náročné

Libanon Hizballáh Izrael útoky Bejrút

Hizballáh oznámil novú eskalačnú fázu vo vojne proti Izraelu

18.10.2024 07:15

Libanonské hnutie zároveň vyhlásilo, že po prvý raz proti izraelským vojakom nasadilo presne navádzané strely.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 384
Celková čítanosť: 1585404x
Priemerná čítanosť článkov: 4129x

Autor blogu

Kategórie