Založ si blog

Zakázať nie je riešením. Myšlienky totiž stále žijú.

Po atentáte sa vyrojilo plno mudrcov. Mudrujú odušu, ako zlyhala ochranka a ako sa zanedbalo všeličo možné. Skalní odporcovia vlády a predovšetkým Roberta Fica  majú zase  priestor  na sebareflexiu. Sú takí, ktorí si sčasti dokážu nasypať popol na hlavu. Napríklad  Peter Bardy z Aktualít. Vyjadruje sa zmierlivo , píše, že si uvedomuje svoj podiel viny vzhľadom na  časté útoky  na R. Fica v článkoch. Bardy odmieta  hľadať  vnútorných nepriateľov,  vraj to nie je cesta k riešeniu. A potom sú tu aj takí, ktorí šokujú.  Z prvej ruky (a pochopiteľne práve preto nemôžem uviesť od koho) som sa dozvedela o istej redaktorke , ktorá dnes v úzkom kruhu novinárov povedala, že je škoda, že strelec nezamieril lepšie. A takých ako ona bude určite viac.

Bude sa trestať? Viacerým docvaklo, že niektoré mimovládky  za peniaze z cudziny masírujú  mozgy ľudom ako Juraj C. Je namieste voči takým aj prijať isté opatrenia.  Radikálne reaguje  SNS. Vraj aby sa na portáloch vypli anonymné diskusie. Zákaz  anonymných diskusií chce dať SNS  aj legislatívne. Kto nám tu potom zostane diskutovať, nevedno. S vaničkou by sa zrejme vylialo aj zdravé dieťa. A takisto sa nechal  počuť Štefan  Harabin, Ten by chcel  Progresívne Slovensko rozpustiť, lebo atentátnik mal blízko k názorom tejto strany. Harabin upozorňuje na podiel viny “mainstreamových presstitútov, politických mimovládok, progresívnych komediantov a politickej opozície”. Preto im treba ísť tvrdo po krku , s čím súhlasí aj plochozemec  Lukáš  Machala, šéf  služobného úradu ministerstva  kultúry.

Iste, niečo treba robiť. Len nie zbrklo , aby nenastal chaos a nedošlo k ešte väčším problémom. Pretože napríklad nápad zakázať politickú stranu mi príde cez čiaru.

Má zmysel odvolávať mladého Šimečku?

07.09.2024

Šimečka mladší mi chvíľami pripomína teliatko. Niekedy trucovité, takže máte chuť ho capnúť, inokedy bezbranné . Nie, mladý Šimečka nie je ako jeho otec, nie je bojovníkom ,je vzdelaný, inteligentný, no bez charizmy, čiže inak povedané bez chuti a pachu. Chuť a pach mu dodávajú tí, ktorí stoja za ním a ovplyvňujú jeho rozhodnutia z úzadia. Najnovšie čelí [...]

Chceme žiť v štáte A alebo v štáte B?

01.09.2024

Chceme žiť v štáte , kde sa korupčné kauzy zametajú pod koberec, z úzadia ho riadia oligarchovia , alebo v štáte, kde sa vypínajú nepohodlné weby , zavádza sa cenzúra a prevychovávajú sa ľudia s nesprávnymi názormi? Chceme žiť radšej v krajine , v ktorej minister obrany svojou servilnosťou spôsobí to, že štát prestane byť schopný obrany , alebo v takej , kde sa pred [...]

Jeseň bude horúca. Danko vystrája!

30.08.2024

Už som písala, že Štandard považujem momentálne za najlepšie slovenské informačné médium. Lebo ide po krku každému , koalícii aj opozícii. Neslúži Amerike ani západu ako mainstream, nerobí školácke chyby ako alternatíva, ktorá občas produkuje dezinformácie a jej šéfredaktori takisto robia cenzúru. Len malý príklad. V istom alternatívnom plátku chcel [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 366
Celková čítanosť: 1535705x
Priemerná čítanosť článkov: 4196x

Autor blogu

Kategórie