Založ si blog

Nový nepriateľ vo vnútri štátu

Ak človek niečo pobabre , reaguje často  emotívne. Niekto sa stiahne do seba, smúti, iný sa zase  hnevá. Aj hnevať sa možno rôzne. Sú takí, ktorí hnev obrátia voči sebe, takýto hnev sa prejavuje formou výčitiek  voči svojej osobe. No a odnesú si to potom naše orgány, najcitlivejší býva žalúdok.  Agresívnejšou , no zdravšou pre organizmus človeka je forma ventilácie  hnevu smerom vonku . Môžeme behať, športovať,  rúbať drevo , rozbíjať poháre , ničiť nábytok. Alebo svoju zlosť obrátiť proti inej osobe , ktorá je podľa nás zodpovedná za to , že sme niečo zbabrali. Náš premiér to, zdá sa, robí práve týmto spôsobom. Takže teraz má Slovensko nového vnútorného nepriateľa. Fico zistil, že je ním  predseda Ústavného súdu Ivan Fiačan.  Darmo , že sa za nepatrný únik informácií ospravedlnil a zriadil vyšetrovaciu  komisiu , náš premiér nepopustí. Až na krv! Len odvolať a odvolať.  Nuž, na koaličnom partnerovi Dankovi a jeho semafore si zgustnúť nemohol, vtedy musel emócie krotiť a dokonca problém so semaforom bagatelizoval. Tak sa zdá, že nespracované emócie Robkovi spôsobili problém, a za ne teraz  pyká pán Ivan. Akoby nestačilo, že  máme plno vonkajších nepriateľov. Že sa  na nás valí neoprávnená kritika z Bruselu za stretnutie ministra Blanára s Lavrovom. Najnovšie dnes oznámila česká vláda, že s tou našou prerušuje kontakty. Fialový hnus  a poskokovia Západu sa nechali počuť.  Navyše tu sú vraj  nejaké problémy s eurofondami . Nuž, nemá to táto vláda  vôbec ,ale vôbec ľahké. V takejto situácii je dobre sa upokojiť a nevyrábať si zbytočne nových nepriateľov resp. nemať veľké oči tam, kde ich nepotrebujeme. Alebo to má byť hra pre verejnosť na odpútanie pozornosti? Takže Robo, spamätaj sa! Nehľadaj zbytočne nepriateľa, tam, kde ani nie je , daj si teplý bylinkový čajík na upokojenie. Nebolo by dobré, aby si podľahol alkoholu. Teraz ťa potrebujeme!

Aj Denník N sa vie ospravedlniť, ak ide do tuhého

16.06.2024

Priznám sa, že rada počúvam prejavy Petra Pellegriniho , pretože okrem rozumných argumentov v nich nepočujem falošné tóny , naopak , z jeho slov cítim okrem razancie aj pokoru. A snahu nehrotiť situáciu ešte viac. Tým nechcem povedať, že Peter nerobí chyby. Napríklad sa mi nepáčila jeho reakcia týkajúca sa zbrojárskeho [...]

Už onedlho sa ukáže, či je Peter Pellegrini prezidentom všetkých

15.06.2024

Chcem veriť, že Peter Pellegrini bude dobrým prezidentom. Má na to všetky predpoklady. Vystupovanie , komunikácia, rozhľad, praktické skúsenosti a hlavne disponuje snahou byť v politike slušný a slušne riešiť aj prípadné konflikty. Veď aj kvôli tomu opustil svoju pôvodnú stranu Smer. Jeho predchodkyňa to nemala jednoduché, ale sama si zvolila takú [...]

Je čas opustiť NATO…

14.06.2024

Pár vetami , krátko o maximálne dôležitej téme. Zločinecká organizácia NATO nás chce zatiahnuť do vojny. Viktor Orbán sa vyjadril v rannom vysielaní rozhlasovej stanice Kossuth, že NATO plánuje zriadiť na území svojich krajín tri veľké vojenské základne, z ktorých bude dodávať zbrane Ukrajine. Ak budú základne zriadené na Slovensku, v Poľsku a Rumunsku, “stanú [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:55

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 341
Celková čítanosť: 1452960x
Priemerná čítanosť článkov: 4261x

Autor blogu

Kategórie