Založ si blog

Ako na rakovinu

Už dlhšie sa chystám napísať blog o alternatívnej medicíne. Nebude odborný , skôr v ňom pôjde o akési všeobecné východiská a závery, ku ktorým som dospela. Pred rokmi som sa totiž tejto oblasti venovala. Napokon som sa rozhodla k danej téme napísať dva blogy .V tom dnešnom píšem o ochorení, ktoré v ľuďoch vyvoláva hrôzu a často aj pocit bezmocnosti. O rakovine. Nie som odborník a nesnažím sa nikomu vnútiť svoj názor.  Počula a čítala som, že existujú rôzne zaručené metódy, ako túto pliagu poraziť aj bez pomoci lekárov.  Dokonca už vraj existuje aj liek na rakovinu, no je v utajení, lebo  farmaceuti sa boja, že by prišli o zisky. Nechce sa mi tomu veriť, ale dnes  je všetko možné, Rakovina je veľmi silný súper. Dedičnosť, životný štýl ,  strava  a psychika , všetky tieto faktory sa spolupodieľajú na jej vzniku či nevzniku.  Hovorí sa aj o duchovných príčinách , ktoré možno priradiť k jednotlivým druhom rakoviny. Čítala som takisto článok, že rakovina je chorobou dobrých ľudí, ktorí potláčajú svoje ja a obetujú sa.  Aj na tom niečo môže byť, lenže také jednoduché to nie je. Ona totiž  nepostihuje len tých dobrých.  Po zistení ochorenia sa pacienti  buď odovzdajú do rúk lekárom  alebo hľadajú alternatívu. Prípadne liečbu kombinujú. Varujem pred čistou alternatívou, no nikoho neodhováram od takejto liečby. Je to vaše telo, vaše zdravie, vaše rozhodnutie.  Podľa môjho názoru však alternatíva môže len podporiť základnú liečbu.  Roky odoberám  časopis Meduňka. Zakladateľka a bývalá šéfredaktorka časopisu Ilona Manolevská sa snažila sama alternatívne si roky liečiť rakovinu prsníka. Pred smrťou prosila ženy , aby to nerobili. Na hrubé vrece totiž patrí hrubá záplata . Rakovina je silný súper.  Aj ja som poznala pár liečiteľov , ktorí tvrdili, že rakovinu úspešne vyliečili a odhovárali chorých, aby sa zverili do rúk odborníkov. Pacienti týchto liečiteľov skončili zle. Poznám však aj liečiteľa, ktorý je skromný a pokorný . Aj mne a mojej zubárke  párkrát pomohol. Vážim si ho za to, že rovno povedal, že vážne choroby  ako je aj rakovina by mali liečiť lekári. On môže liečbu len podporiť.

Iste, sú aj prípady, keď sa niekto z rakoviny vyliečil sám , však výnimky potvrdzujú pravidlo.  Verím na zázračné vyliečenie , no je ho ako šafránu. Do pozornosti odporúčam knihu Anity Moorjani  Umrieť a nájsť samu seba.  Je jednou z tých výnimiek, ktorej sa podaril zázrak, Verím jej zážitku, sama  som prešla zážitkami , ktoré opisuje, hoci  u mňa nesúviseli s chorobou.  Anite  diagnostikovali  rakovinu a po 4 rokoch liečby upadla do kómy , všetky  orgány jej postupne zlyhávali. Nečakane sa prebrala z klinickej smrti , začala sa zotavovať a po rakovine nebolo ani stopy. V stave blízko smrti si uvedomila  svoju hodnotu  a skutočnú príčinu svojej choroby. 

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1389056x
Priemerná čítanosť článkov: 4438x

Autor blogu

Kategórie