Založ si blog

Čaputovej dierka, Remišovej naivita a… nech vám nenapadne písať Zelenskému!

Polícia Slovenskej republiky urobila Čaputovej medvediu službu. Upozornila  totiž na „vážny“  prípad! Ktosi upravil fotku Čaputovej z Pohody a trochu jej rozšíril dierku medzi gombíkmi na šatách. Čaputová sa snažila   si  počas diskusie toto citlivé miesto zakryť rukou.  Policajt  Puchovský, ktorý sa nedávno  hrdo verejne  prihlásil k svojej orientácii  , sa do prípadu pustil s vervou jemu vlastnou. Asi nevie, že je lepšie na takéto záležitosti v prípade dámy radšej   neupozorňovať.  Na druhej strane  je potrebné upozorniť, že Čaputovej vláda   bez dôvery parlamentu  chce mesiac pred voľbami kupovať   protiraketový systém  za miliardu dolárov,  a to v situácii keď nám krachuje zdravotníctvo  a vo veľkom sa zdražuje.

Hlúpučka Veronika nás už nerozosmieva a neotravuje  v TV debatách. Aspoň že to.  Napriek tomu  opäť rozvírila hladinu vôd na Slovensku . TV Markíza  poukázala na  jej projekt Digitálny príspevok  za 350 eur.  Len naivný Bratislavčan môže dať tablety a notebooky našim spoluobčanom. Tí si podpália  aj nábytok , ak potrebujú zakúriť, detské prídavky putujú často na nákup alkoholu .  Bolo logické , že čo môžu , speňažia.  Televízia Markíza  v reportáži informovala, že digitálne zariadenia, ktoré mali slúžiť deťom , končia v záložniach .

No a ešte pár slov k Ukrajine. Dnes  som sa dozvedela z  článku v Pravde (ktorý už zmizol) , že burina a kríky môžu za to, že Ukrajinci nepostupujú tak, akoby mali. Hmm, tak to Rusi už nasadili aj takéto biologické zbrane, nespratníci!   Zelenskému sa nepáči , že okrem chcimirov v Čechách a dezolátov na Slovensku  sa aj na Ukrajine nájdu ľudia, ktorí nechcú bojovať za svätú vec- za americké záujmy.  Každému, kto sa opováži spomenúť zakázané slovíčko mier  alebo slovné spojenie mierové rokovania, hrozí väzenie.  Najnovšou obeťou  banderovského režimu je Jurij  Šeljaženko, ktorému vtrhli  do bytu pracovníci SBU , lebo vraj ospravedlňuje ruskú agresiu. Tento pán pritom  za svoje mierové úsilie získal aj medzinárodnú Mierovú cenu Seana MacBridea. Nedávno  vyzval listom  Zelenského, aby sa zasadil o  mierové riešenie konfliktu na Ukrajine a zastavenie násilných odvodov mladých ľudí do armády. To nemal robiť! Zelenskému sa totiž  listy zásadne nepíšu!  

Premiérov prejav na Devíne.Prečo Smer progresívci nedokážu poraziť?

06.07.2024

Keď sa zjavil premiér na Devíne, viacerým jeho voličom ostalo mäkko pri srdci. Ako by aj nie, zázrakom prežil atentát a vraj bude mať doživotné následky. Každému súcitnému človeku príde ľúto, keď vidí dovtedy energického, vyšportovaného premiéra o paličke. Iste, našlo sa aj plno tých, ktorí Robertovi Ficovi venovali nenávistný pohľad , [...]

Bezkonkurenčný Viktor Orbán môže byť príkladom pre Fica i Pellegriniho

05.07.2024

Keď som počúvala reči Petra Pellegriniho v Poľsku, bolo mi trápne a opäť som si pomyslela, že Viktor Orbán je jediný politik, ktorý má guráž stále hovoriť to isté bez ohľadu na to ,či sa to niekomu páči alebo nie. To isté hovorí doma, to isté v zahraničí. Lebo má charakter. Orbán pohotovo vycestoval za Putinom, ešte [...]

Ospravedlní sa Čaputová, opozícia a médiá ?

03.07.2024

Veľké sklamanie musia prežívať všetci tí, pre ktorých otázky týkajúce sa zmien v trestnom zákone boli otázkami kľúčovými. Ešte aj moderátori hlavných správ Markízy boli nemilo prekvapení a zaskočení. Aspoň taký som z nich mala pocit. Čo potom musia cítiť politici typu Márie Kolíkovej? Robert Fico žiada ospravedlnenie za “prejavy nenávisti a [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 353
Celková čítanosť: 1498333x
Priemerná čítanosť článkov: 4245x

Autor blogu

Kategórie