Založ si blog

Čaputovej dierka, Remišovej naivita a… nech vám nenapadne písať Zelenskému!

Polícia Slovenskej republiky urobila Čaputovej medvediu službu. Upozornila  totiž na „vážny“  prípad! Ktosi upravil fotku Čaputovej z Pohody a trochu jej rozšíril dierku medzi gombíkmi na šatách. Čaputová sa snažila   si  počas diskusie toto citlivé miesto zakryť rukou.  Policajt  Puchovský, ktorý sa nedávno  hrdo verejne  prihlásil k svojej orientácii  , sa do prípadu pustil s vervou jemu vlastnou. Asi nevie, že je lepšie na takéto záležitosti v prípade dámy radšej   neupozorňovať.  Na druhej strane  je potrebné upozorniť, že Čaputovej vláda   bez dôvery parlamentu  chce mesiac pred voľbami kupovať   protiraketový systém  za miliardu dolárov,  a to v situácii keď nám krachuje zdravotníctvo  a vo veľkom sa zdražuje.

Hlúpučka Veronika nás už nerozosmieva a neotravuje  v TV debatách. Aspoň že to.  Napriek tomu  opäť rozvírila hladinu vôd na Slovensku . TV Markíza  poukázala na  jej projekt Digitálny príspevok  za 350 eur.  Len naivný Bratislavčan môže dať tablety a notebooky našim spoluobčanom. Tí si podpália  aj nábytok , ak potrebujú zakúriť, detské prídavky putujú často na nákup alkoholu .  Bolo logické , že čo môžu , speňažia.  Televízia Markíza  v reportáži informovala, že digitálne zariadenia, ktoré mali slúžiť deťom , končia v záložniach .

No a ešte pár slov k Ukrajine. Dnes  som sa dozvedela z  článku v Pravde (ktorý už zmizol) , že burina a kríky môžu za to, že Ukrajinci nepostupujú tak, akoby mali. Hmm, tak to Rusi už nasadili aj takéto biologické zbrane, nespratníci!   Zelenskému sa nepáči , že okrem chcimirov v Čechách a dezolátov na Slovensku  sa aj na Ukrajine nájdu ľudia, ktorí nechcú bojovať za svätú vec- za americké záujmy.  Každému, kto sa opováži spomenúť zakázané slovíčko mier  alebo slovné spojenie mierové rokovania, hrozí väzenie.  Najnovšou obeťou  banderovského režimu je Jurij  Šeljaženko, ktorému vtrhli  do bytu pracovníci SBU , lebo vraj ospravedlňuje ruskú agresiu. Tento pán pritom  za svoje mierové úsilie získal aj medzinárodnú Mierovú cenu Seana MacBridea. Nedávno  vyzval listom  Zelenského, aby sa zasadil o  mierové riešenie konfliktu na Ukrajine a zastavenie násilných odvodov mladých ľudí do armády. To nemal robiť! Zelenskému sa totiž  listy zásadne nepíšu!  

O potrebe lásky v súvislosti s atentátom

16.05.2024

Dnes dám do blogu aj trocha duchovna. Už nie sme takou bezpečnou krajinou, akou sme bývali. Je na príčine len doba? Podľa niektorých áno, lebo si ju spájajú s nástupom progresívcov . Áno, doba je rýchlejšia, hovorí sa o väčšej povrchnosti , o väčšom materiálne. A predsa , ľudia sa vo svojej podstate nezmenili , od nepamäti sme tu mali skupiny, [...]

Z akého dôvodu mi bol stiahnutý blog?

15.05.2024

Teraz to ozaj nechápem…prečo mi stiahli blog Sedem životov Roberta Fica?

Sedem životov Roberta Fica

15.05.2024

Dnešné udalosti svedčia o tom, kam Slovensko dotiahli predovšetkým progresívci. Darmo si teraz budú umývať ruky ako Pilát. Prehrali voľby. Jedny i druhé. Víťazi predsa nemajú dôvod na burcovanie nenávistí a vášní. Len porazení. Sociálne siete vraj zaplavili rôzne komentáre. Čítať len na vlastné riziko! Samozrejme, povinná jazda Čaputovej , Šimečku , či [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 324
Celková čítanosť: 1408167x
Priemerná čítanosť článkov: 4346x

Autor blogu

Kategórie