Založ si blog

Čaputovej ďalšia cena, čo s tučnými deťmi, Naď sa vyhráža a napokon vrtuľník…

Pár udalostí z posledných dní ma nenechalo chladnou. Zuzana Čaputová dostane ďalšie ocenenie. Budúci utorok si v Berlíne prevezme  Schwarzkopfovu európsku cenu. Dostala ju za odvahu postaviť sa organizovanému zločinu, za práva menšín a najmä Rómov a za ekologicky udržateľnú budúcnosť, uviedla v oznámení Schwarzkopfova nadácia Mladá Európa, informuje TASR

Pýtam sa  – akú cenu táto osoba ešte nedostala?  Všimli ste si  napríklad, že by nejako bojovala za práva menšín a práva Rómov? Ja teda nie. Skôr bojuje proti väčšinovému slovenskému  národu.  

Z ďalších  absurdít.  Národná pediatrická akadémia USA chce dať tučné deti pod nôž Desaťročia sa tvrdilo,  že radikálne rozhodnutia o zoštíhlení tučných detí by sa mali robiť až po tom, ako deti prejdú pubertou, aby sa zistilo, či sa telo normalizuje. Americká pediatrická akadémia teraz tvrdí ,že je v poriadku podrobiť deti “včasnej a agresívnej” liečbe – chirurgickému alebo lekárskemu zákroku.

Nehorázna bezcharakternosť , ktorú má na svedomí Jaro Naď. Tento pán s modrou knižkou   má tu drzosť, že sa vyhráža ešte aj našim starým otcom,   Zväzu protifašistických bojovníkov. Pani Zuzana teraz  akosi prestala  celú záležitosť citlivo vnímať , hoci  v jednom rozhovore sa vyjadrila, že sa veľmi rada  stretáva so starými ľuďmi , ktorých si nesmierne váži.  R. Fico sa vyjadril v tejto súvislosti veľmi trefne  o Naďovi , že patrí ku skupine  historických  a duchovných bezdomovcov. Priznám sa , Naďovi neprajem nič dobré. Pretože on dobrý človek nie je.  

A na záver smutná správa. V Kyjeve  sa zrútil vrtuľník,  zahynulo mnoho ľudí ,je to hrozná tragédia. Ale naozaj už niekomu až natoľko  švitorí v hlavičke , keď tvrdí, že aj za to môžu Rusi?   

Zničí minister Taraba slovenskú prírodu? Smrteľný útok na Národné parky už začal

25.04.2024

Tomáš Taraba bol pre mňa v časoch, keď nám vládli matovičovci a hegerovci zárukou zdravého rozumu a kvalitnej debaty v našich „objektívnych“ médiách. Neskôr som uvítala jeho zvolenie za ministra životného prostredia v súvislosti s pre mnohých neprijateľným Huliakom. Uznávam, že minister [...]

V chorej dobe holubice mieru nesú v zobáčikoch náboje a robia sa zbierky , ktoré prerážajú dno

24.04.2024

O tom, že mnohí ľudia stratili príčetnosť svedčí aj kresba z českého denníka Respekt, ktorý zverejnil na titulnej strane kresbu Petra Pavla s holubicami mieru, ktoré nesú v zobáčikoch náboje. Možnosti mierového riešenia konfliktu na Ukrajine síce vôbec nevyzerajú dobre, ale treba sa o ne pokúšať. Žiaľ, ani Slovensko napriek novej vláde nerobí všetko, [...]

Krvavý bača

20.04.2024

Začnem konštatovaním, že médiá nám odjakživa najradšej prezentujú odvrátenú tvár ľudstva, negativitu a utrpenie . To totiž ľudí priťahuje najviac. Dôvod je úplne jednoduchý- pri utrpení iných človek zabúda na to vlastné. Keď vidí smrť dieťaťa, povie si: ja som na tom ešte celkom dobre. No neustále prezentovanie násilia a negativity človeka časom otupí , [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 310
Celková čítanosť: 1379702x
Priemerná čítanosť článkov: 4451x

Autor blogu

Kategórie