Založ si blog

Vraj nám lekári teraz úmyselne zatajujú zo strachu nežiaduce účinky po očkovaní

Na úvod musím napísať, že som trikrát  očkovaná a nepatrím k žiadnym antivaxerom. Pred pár rokmi som mávala často problémy s dýchacími  cestami a vtedy ma lekárka nahovorila na očkovanie proti pneumokokom. Skutočne pomohlo  a odvtedy sa počas chrípkového obdobia liečim už len sama osvedčenými  prírodnými prostriedkami. Preto som s nadšením privítala možnosť zaočkovať sa proti covidu. Určite sa mi mnohé veci  nepáčili, trebárs povinné celoplošné testovanie a iné obmedzenia proti zdravému rozumu. Moji známi sa  delili do dvoch skupín, jedni boli za , druhí proti.  Medzi priateľmi mám dve lekárky,  obe sú vynikajúce  odborníčky , aj ako ľudí si ich vážim. Jedna sa dala očkovať a  odporúčala to aj svojej rodine, druhú bola zásadne proti. Naša vláda  a im podriadené médiá  v tom čase robili zlú politiku tým, že  neumožňovali odbornú debatu  o tomto probléme. Strach má veľké oči  a neprekonáte ho, ak  problém zakrývate.  Naopak, otvárate priestor pre fantáziu a tá dokáže urobiť divy.  .

V mojom okolí nastali situácie , ktoré ma zneistili. Napríklad známa , veľká propagátorka očkovania,  mala  po prvom očkovaní tak závažné účinky , že už na druhé ani nešla. Ďalší očkovaní dostali covid  a priebeh ochorenia bol oveľa ťažší , ako mali neočkovaní. Rodina žijúca v zahraničí. Po treťom očkovaní  pani ochorela o pár mesiacov na  covid , ktorého následkom je  astma. Už požiadala o predčasný  dôchodok. A ďalší a ďalší. Áno, covid  je nevyspytateľný  a zdá sa, že si nevyberá, kto je očkovaný a kto nie. Teraz sa dozvedáme o kšeftoch pani Ursuly , takže niekto mal velikánsky záujem pustiť kvôli zisku do obehu čosi neoverené a mal by za to  niesť zodpovednosť.

Včera ma šokovala známa príbehom o smrti mladej ženy z ich obce  na rakovinu, ktorú jej lekár dáva do priameho súvisu s vakcínou. Tá mohla byť spúšťačom ochorenia. Ide pritom o lekára, ktorý bol predtým veľkým zástancom očkovania. Tak neviem… Musíme len dúfať, že pokusy , ktoré na nás predviedli, prežijeme v zdraví. A tým,  čo čítajú  môj blog, ozaj vrelo odporúčam to očkovanie proti pneumokokom. Súčasne musím povedať, že mi je veľmi ľúto všetkých obetí covidu, pocit keď sa dusíte , je skutočne hrozný. Až vtedy si človek uvedomí ,že mnohí za šťastie považujú aj to, keď môžu dýchať.

Inžinier Huliak rozmýšľa, že sa stane vedcom

19.04.2024

Škandál na škandále. Ani neviem, kto to celé odštartoval. Iste, niektorí neprovokujú náročky. Napríklad taká Dolinková s predčasne narodeným bábätkom v nemocnici , ktorému vraj mohla spôsobiť zdravotné problémy, tá to určite nemyslela zle. Horšie už vyznievajú jej súčasné kroky. Hoci sa na funkciu ministerky zdravotníctva tešila, pilulka jej pravdepodobne [...]

Dankovi ide o krk. Fico vie, čo robí

16.04.2024

V minulom blogu som kritizovala kroky R. Fica, ktorý povedal, že by bolo dobré, aby bol A. Danko predsedom Národnej rady. Samozrejme, Danko s jeho „kádrovým posudkom“ by ani nemal patriť do vrcholovej politiky. Dnes som však čítala dobrý komentár, ktorý síce môj postoj voči Dankovi a jeho plánom nezmenil, ale ukázal v plnej nahote , že Fico si dobre uvedomuje [...]

Názory niektorých rakúskych Slovákov -nemohli progresívci dostať aspoň Korčoka?

15.04.2024

Víkend bol pre mňa relaxačný, pretože som ho strávila s partiou mladých Slovákov žijúcich v Rakúsku. Niektorí z nich tu ešte nejakú dobu pobudnú, lebo riešia svoje rodinné problémy. Časť z nich sa ubytovala u mojej kamarátky , s ktorou sú aj v príbuzenskom vzťahu. Vďaka nim som mala možnosť spoznať názory [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 307
Celková čítanosť: 1372406x
Priemerná čítanosť článkov: 4470x

Autor blogu

Kategórie