Založ si blog

Kúpili si vás, alebo sa ich bojíte ,pán Zelenskyj?

Keď pozerám na vašu tvár , väčšinou je znetvorená nenávisťou  a vaša mimika  svedčí o maximálnom hereckom výkone. Ak tvrdíte, že vám ide o blaho Ukrajiny, musím  povedať, že vám neverím. A nie som sama.  Ak by  vám záležalo na Ukrajine, uvedomili by ste si, že Ukrajina, to sú predovšetkým ľudia. Tí trpia, umierajú , vaša zem sa ničí, devastuje. Pýtam sa :  prečo ste sa  dali odhovoriť Bidenom a Johnsonom v apríli, keď ste mali na dosah podpísanie mierovej zmluvy s Ruskom? Vidíte, Johnson už chvalabohu odišiel  a Biden pôjde čoskoro za ním. Pýtam sa celkom vážne:  Kúpili si vás, či sa ich bojíte? Hovorí sa ,že ak by ste boli zvolili mier, boli by vás odstránili , možno by ste už neboli medzi živými. Hmm , čosi na tom môže byť …Ale to vás neospravedlňuje.

Ak by ste boli rokovali, boli by ste definitívne prišli o Krym , ale dve republiky mohli ostať v rámci Ukrajiny autonómne , stačilo dodržiavať Minské dohody, vrátiť ruskojazyčnému obyvateľstvu menšinové práva. Teraz  už nebude cesty späť.  Vy viete veľmi dobre, že referendá  sa  nediali  „so zbraňami pri hlavách“. Konečne sa  obyvatelia Donbasu necítia ako druhotriedni občania, chráni ich Rusko. Mali by ste vedieť, že právo a zákony platia pre všetkých rovnako. Nezačalo to veru Krymom, začalo to Kosovom.  Rusi sa správajú iba tak, ako sa správali Američania a ich spojenci v roku 1999.

PS 1: pre neutralitu Ukrajiny  sú Rusi ochotní urobiť maximum,  je to ich priorita.

PS 2 :15 miliárd  USA investovali do konfliktu, takisto preto pôjdu do maxima .

V tomto boji niet víťaza. Prehrávame všetci.

Zničí minister Taraba slovenskú prírodu? Smrteľný útok na Národné parky už začal

25.04.2024

Tomáš Taraba bol pre mňa v časoch, keď nám vládli matovičovci a hegerovci zárukou zdravého rozumu a kvalitnej debaty v našich „objektívnych“ médiách. Neskôr som uvítala jeho zvolenie za ministra životného prostredia v súvislosti s pre mnohých neprijateľným Huliakom. Uznávam, že minister [...]

V chorej dobe holubice mieru nesú v zobáčikoch náboje a robia sa zbierky , ktoré prerážajú dno

24.04.2024

O tom, že mnohí ľudia stratili príčetnosť svedčí aj kresba z českého denníka Respekt, ktorý zverejnil na titulnej strane kresbu Petra Pavla s holubicami mieru, ktoré nesú v zobáčikoch náboje. Možnosti mierového riešenia konfliktu na Ukrajine síce vôbec nevyzerajú dobre, ale treba sa o ne pokúšať. Žiaľ, ani Slovensko napriek novej vláde nerobí všetko, [...]

Krvavý bača

20.04.2024

Začnem konštatovaním, že médiá nám odjakživa najradšej prezentujú odvrátenú tvár ľudstva, negativitu a utrpenie . To totiž ľudí priťahuje najviac. Dôvod je úplne jednoduchý- pri utrpení iných človek zabúda na to vlastné. Keď vidí smrť dieťaťa, povie si: ja som na tom ešte celkom dobre. No neustále prezentovanie násilia a negativity človeka časom otupí , [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 310
Celková čítanosť: 1379320x
Priemerná čítanosť článkov: 4449x

Autor blogu

Kategórie