Založ si blog

Bludné názory madam Vášáryovej. Sme fašisti a spodina.

Kedysi dávno som ju ako herečku mala veľmi rada, veď disponuje nesporne veľkým talentom. Môj obdiv trval až do chvíle, kým sa  táto pani  nerozhodla realizovať sa v politike. Dobre sa pamätám, ako v televízii  obhajovala bombardovanie Juhoslávie vojskami NATO. Pani Magde chýba pokora jej sestry. Najnovšie sa pre portál  Novinky.cz vyjadrila, že  koalícia Smer, Hlas a SNS je to najhoršie, čo je možné si predstaviť.  

Vraj slovenskí voliči nepochopili, že “… šlo len o zápas poraziť Fica, a jediný, kto mal šancu ho poraziť mal pán Šimečka.”

Vášáryová v rozhovore  povedala, že veľká časť voličov Fica sú fašisti a spodina. “Existuje tu zhruba 35 % voličov, ktorí si želajú vrátiť vývoj späť.  Snívajú o minulosti, sú proti Európskej únii, chcú mier za cenu zničenia Ukrajiny. Vôbec si to neuvedomujú. Chcú všetko úplne inak, než ako to je. Tretina občanov vníma Slovensko úplne inde, než kde naozaj je.”

“Tretina obyvateľov sa cíti stratená a Slovensko pritom nikdy nebolo bohatšie. My totiž chceme byť chudobní, my chceme byť obeťou. My nie sme nikdy za nič zodpovední, vždy sme obeťou.”

Z akého dôvodu mi bol stiahnutý blog?

15.05.2024

Teraz to ozaj nechápem…prečo mi stiahli blog Sedem životov Roberta Fica?

Sedem životov Roberta Fica

15.05.2024

Dnešné udalosti svedčia o tom, kam Slovensko dotiahli predovšetkým progresívci. Darmo si teraz budú umývať ruky ako Pilát. Prehrali voľby. Jedny i druhé. Víťazi predsa nemajú dôvod na burcovanie nenávistí a vášní. Len porazení. Sociálne siete vraj zaplavili rôzne komentáre. Čítať len na vlastné riziko! Samozrejme, povinná jazda Čaputovej , Šimečku , či [...]

Začať vzťah sexom neveští nič dobré

15.05.2024

(inšpirované skutočnosťou ) Zora má pri svojej smole na chlapov aspoň jedno šťastie. Je ním jej úžasný brat. Ich vzájomné napojenie je o to väčšie, že sú dvojičky a istú dobu zdieľali spoločnú maternicu . Brat je vždy naporúdzi so svojím praktickým chlapským zmýšľaním , dobrou radou , pretože raz dva vie, kde je pes [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 323
Celková čítanosť: 1406424x
Priemerná čítanosť článkov: 4354x

Autor blogu

Kategórie