Založ si blog

Odkiaľ viem, že prieskumy nemožno brať vážne a prečo progresívci neuspejú tak, ako by si priali .

Prieskumy vraj  hovoria jasnou rečou. Naozaj? Fica už pomaly dobieha Progresívne Slovensko, Šimečka má šancu stať sa predsedom vlády. Nespochybňujem všetky agentúry, nespochybňujem úplne výsledky  prieskumov. Mnohé by  možno aj chceli robiť serióznu prácu. Momentálnym problémom toho celého  však je, že sa tých agentúr zrazu vyrojilo pomaly   toľko ako kŕdeľ vrán.  Práve preto ľudia  už nielenže nevedia, komu majú veriť, ale hlavne im to začína byť jedno . Dostavuje sa pocit  únavy z prieskumov  a ľahostajnosť. Médiá dostali za úlohu  vtĺcť nám  do hlavy , že víťazom môže byť PS  a hlavne nám vryť do pamäte  tvár mladého Šimečku.  Z bezvýznamnej strany , ktorá má hrozný, pre väčšinu Slovákov neprijateľný program odtrhnutý od reality  a odborníkov skôr fantastov, vyrábajú lídrov.  Ja sa už nebojím, nebojím sa volieb a ich výsledkov. Skôr sa obávam, ako nás postupne bude tlačiť zahraničie do akceptovania   rôznych úchyliek v praxi. Ale ani to hádam nebude trvať dlho. Založením som skôr človek optimista. Nebojím sa preto,  lebo v historickom vývoji ľudstva  stále  jedna epocha strieda  druhú  a tá nová sa vždy voči  tej predchádzajúcej vymedzuje. Poukazuje na jej chyby, prekonáva ju a  vývoj ide po špirále hore. Dnes  je doba progresívcov ,  takže  tá ďalšia , ktorá príde , bude priať tradíciám . A takisto sa nebojím výsledkov  volieb. Totiž , nikto príčetný s progresívcami do koalície nepôjde.  Nikto okrem Sasky, tak to včera deklaroval verejne Sulík.  No Sulíka už  takisto poznáme  a napokon, dve strany vládu nezložia.  

A teraz k tým prieskumom  a praktikám v praxi. Odkiaľ viem, že zveličujú  a zavádzajú.  Lebo pre takú jednu spoločnosť robia moji príbuzní. Len sa nezaoberá politikou, ale prieskumom niečoho iného. Pred cca 3 rokmi ma tak napálili praktiky tejto spoločnosti, že som chcela ponúknuť médiám  svoju výpoveď. Ako sa falšujú výsledky , ako tí hore  dobre zarábajú  a tí dole pre nich robia  a ak chcú dostať výplatu, musia klamať a pomáhať si ,ako sa dá.  Agentúry potrebujú prežiť  , potrebujú  mať zaplatené od objednávateľa  za každú cenu a radoví  pracovníci  sú zase  závislí od zamestnávateľov. Preto vyrábajú falošné výsledky. Prečo som to nakoniec neurobila? Lebo nad spravodlivosťou zvíťazil súcit a pocit zodpovednosti  voči  desiatkam rodín, ktoré by tak možno prišli o svoj príjem. Jedna moja známa, bývalá  novinárka, ktorej názory si veľmi vážim , mi pred rokmi povedala: “ Vždy by si si mala zvážiť, či v záujme  pravdy, ktorá je pre teba dôležitá,  niekomu svojím článkom   neublížiš  a nepokazíš mu tak  život.“ Škoda, že  sa dnešní novinári- hlavne bulvárni pisálkovia  touto myšlienkou neriadia a prestávajú byť ľuďmi.

Z akého dôvodu mi bol stiahnutý blog?

15.05.2024

Teraz to ozaj nechápem…prečo mi stiahli blog Sedem životov Roberta Fica?

Sedem životov Roberta Fica

15.05.2024

Dnešné udalosti svedčia o tom, kam Slovensko dotiahli predovšetkým progresívci. Darmo si teraz budú umývať ruky ako Pilát. Prehrali voľby. Jedny i druhé. Víťazi predsa nemajú dôvod na burcovanie nenávistí a vášní. Len porazení. Sociálne siete vraj zaplavili rôzne komentáre. Čítať len na vlastné riziko! Samozrejme, povinná jazda Čaputovej , Šimečku , či [...]

Začať vzťah sexom neveští nič dobré

15.05.2024

(inšpirované skutočnosťou ) Zora má pri svojej smole na chlapov aspoň jedno šťastie. Je ním jej úžasný brat. Ich vzájomné napojenie je o to väčšie, že sú dvojičky a istú dobu zdieľali spoločnú maternicu . Brat je vždy naporúdzi so svojím praktickým chlapským zmýšľaním , dobrou radou , pretože raz dva vie, kde je pes [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Dozvuky atentátu na Fica: stretne sa vláda aj Bezpečnostná rada

16.05.2024 08:21, aktualizované: 08:35

Po streľbe na premiéra Roberta Fica sa vo štvrtok zíde Bezpečnostná rada SR. Zraneného Fica v stredu večer operovali, mal by byť mimo ohrozenia života.

Handlová, atentátnik, streľba, Fico

Parlament zmĺkol, zakázali návštevy. Paralyzovaný môže byť až do júna, pripustil Žiga. Fica označil za kamaráta

16.05.2024 08:00

Žiga si vie predstaviť, že sa body programu z aktuálnej schôdze presunú na jún.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 323
Celková čítanosť: 1406773x
Priemerná čítanosť článkov: 4355x

Autor blogu

Kategórie