Založ si blog

Diktatúra je nastolená . Sleduje nás TrollWall?

Už nemožno pochybovať , že na Slovensku je totalitný štát. Odor je riadený Hamranom  a stal sa bielym koňom Čurillovcov. Hovorí sa, že  skutočnú moc v štáte má ten, koho nemožno kritizovať. Už dlhšiu dobu  si všímam, že o Čaputovej pokojne môžeme písať kritické blogy  a nič sa nedeje. Z toho som usúdila, že jej éra pomaly končí .Ale keď som nedávno zverejnila blog o Kolíkovej, hneď bol stiahnutý.  Vtedy som si pomyslela, hop, niečo za tým je. V blogu bol spomenutý aj Lučanský  a Kolíková  predsa patrila do  partie, bola prepojená s políciou, s našimi chlapcami. Teraz je jasné, že pocit ma nesklamal. Už to tu máme. Napríklad  aj v blogoch  Pravdy momentálne nemôžeme diskutovať. Dlho tu poniektoré známe firmy urážali ľudí kvôli názorom  a zrazu nikto nemôže nič napísať. Vraj  niekto rozhádzal stránky.  Niekto?? Nebude za tým už TrollWall?  Naša polícia totiž  začala spolupracovať do spoločnosťou  TrollWall , ktorej spoluzakladateľ Tomáš Halász  kandidoval za Progresívne Slovensko.  Halász podľa vlastných slov pomáha šíriť liberálne hodnoty v srdci Európy.  Je   organizátorom pre PS a poradcom pre kontakt s voličmi . TrollWall má za úlohu  poskytnúť  prístup k najnovším  technológiam na filtrovanie toxických a vulgárnych  komentárov. Super, vulgárne  nech sú odstránené , ale ktoré to majú byť tie toxické? To je tá správna otázka. Či tie, ktoré  odporujú  názorom progresívcov?

Halász vyhlasuje: “Výsledkom je efektívna správa profilov, takmer okamžitá reakcia na problémový obsah a celkové zlepšenie bezpečnosti komunít na sociálnych sieťach. Najťažšie je ustrážiť diskusiu na profiloch, ktoré generujú veľký počet komentárov. Naša technológia vie reagovať v priebehu sekúnd a zabráni tomu, aby sa nenávistné komentáre presadili a boli viditeľné na popredných pozíciách. V budúcnosti plánujeme zapracovať aj ďalšie pokročilé funkcie. Posvietiť si chceme aj na dezinformácie a hoaxy. Už dnes pracuje TrollWall s databázou konšpirátori.sk, no v odhaľovaní a potláčaní dezinformácií máme väčšie ambície.”

TrollWall skontroloval na slovenskom Facebooku už viac ako 2 milióny komentárov a skryl vyše 300-tisíc hejtov. Na manažovanie diskusií ho používa napríklad Denník N alebo kancelária českého prezidenta Petra Pavla.

A  sme doma. Žeby zavítal už aj na stránky Pravdy?  

Trollovia a dezoláti, čo myslíte, bude občianska vojna?

19.05.2024

Najprv k nadpisu. Nie je urážlivý, ale môže sa stať ľahko konštatovaním, ak sa nejaký diablik driemajúci vo vás zapojí znevažujúcim spôsobom do diskusie. Vítam tu všetkých inteligentných , dobrých a normálne zmýšľajúcich ľudí. A tomu zvyšku odkazujem: ak budete pokračovať často úplne bezdôvodne v osobných útokoch na kohokoľvek , [...]

Zakázať nie je riešením. Myšlienky totiž stále žijú.

17.05.2024

Po atentáte sa vyrojilo plno mudrcov. Mudrujú odušu, ako zlyhala ochranka a ako sa zanedbalo všeličo možné. Skalní odporcovia vlády a predovšetkým Roberta Fica majú zase priestor na sebareflexiu. Sú takí, ktorí si sčasti dokážu nasypať popol na hlavu. Napríklad Peter Bardy z Aktualít. Vyjadruje sa zmierlivo , píše, že si uvedomuje [...]

O čom vypovedá video s R. Ficom

17.05.2024

Dnes sa ku mne dostalo isté video. Ocenila by som slušnú , konštruktívnu debatu , debatu bez vzájomných urážok. Istý bloger, s ktorým som doteraz prakticky skoro v ničom nesúhlasila, napísal (a určite to myslel úprimne):“ Veľmi by som si prial, aby premiér Fico, ktorý včera v Handlovej takmer prišiel o život po šialenom čine dôchodcu z Levíc, sa uzdravil [...]

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.

medveď

V katastri obce Kľačno sa medveď hnedý dobýjal do kurína

19.05.2024 14:13

Zásahový tím medveďa monitoruje. Polícia vyzvala občanov o opatrnosť.

KDR vojaci kongo

Ozbrojené sily Konžskej demokratickej republiky zmarili pokus o štátny prevrat

19.05.2024 14:02

K pokusu o prevrat tak došlo uprostred krízy, ktorá zasiahla vládnucu stranu prezidenta Tshisekediho v súvislosti s voľbami do vedenia parlamentu.

súd, fico, atentát, cintula, šts

NAKA obvinila tri osoby za schvaľovanie konania útočníka v Handlovej

19.05.2024 13:16

Aktuálne sú v cele policajného zaistenia, o ďalšom postupe rozhodne prokurátor.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 326
Celková čítanosť: 1414177x
Priemerná čítanosť článkov: 4338x

Autor blogu

Kategórie