Založ si blog

Nie Jozef Banáš, ale blogerka Ľudmila Križanovská a novinárky Čermáková a Haniková by si nemali robiť hanbu .

Jozef Banáš patrí k najobľúbenejším slovenským spisovateľom , jeho knihy idú na dračku a pred dvomi týždňami dostal  dve najvyššie ocenenia vydavateľstva Ikar – Platinové knihy za motivačné romány Som Baťa, dokážem to! a Kód 7. Banáš je najprekladanejší slovenský autor, jeho diela vyšli v štrnástich krajinách.

No jeho chybou je , že si dovolí mať na veci svoj názor  a že jeho názor nekorešponduje s tým, čo prezentuje a servíruje čitateľom , divákom či poslucháčom  mainstream.

Ľudmila Križanovská v denníku Sme pred časom zverejnila kritický blog o tom, ako J. Banáš vystupoval v diskusnej  relácii TA3 , kde debatoval o Ukrajine spolu s A. Dankom, Chmelárom  a ukrajinskou aktivistkou. Nejdem rozoberať názory pani Križanovskej , hoci s nimi vôbec nesúhlasím, ale  má  na ne právo, no udrel mi do očí titul blogu  , kde píše“ Pán Banáš , nerobte už  Adele  a Viktorovi  hanbu a v podtitule drzo  dodáva: Ani vášmu  vnúčatku . Naozaj si to nikto z nich nezaslúži.“  A to vraj táto pani  pracovala ako koučka pre ženy ! Zdá sa , že je to obyčajná manipulátorka  a nepozná základné pravidlá slušnosti, pretože rodinní príslušníci a zvlášť malé dieťa by sa v takýchto súvislostiach  spomínať vôbec nemali.Objektom jej blogu mal byť výlučne J. Banáš. Neslušné, neetické , manipulatívne. Ako napokon celý denník SME. Napokon, ako si táto pani dovoľuje napísať , že  Banáš robí svojej rodine hanbu? To hovorila za jeho chrbtom s Adelou a Viktorom?  Na Križanovskú nadviazali teraz  dve redaktorky košického  Korzára , Čermáková  a Haniková, tie asi tiež majú špinavosť v popise práce.- J. Banáš mal v Košiciach prednášku na festivale Vitalfest  s názvom „ O živote, radosti a šťastí podľa Baťu a Altajcov. “Samozrejme, v novinách ho dopredu očiernili  a pošpinili ako konšpirátora. Pritom sa mohli obe dámy   osobne presvedčiť , o čom prednáška je, dostali aj pozvánku ,ale už neprišli . Debatovať s Banášom sa zrejme báli.  Ono to totiž na Slovensku  u mnohých novinárov funguje metódou : pošpiniť, opľuť  a vnútiť,  čo je správne…

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1389072x
Priemerná čítanosť článkov: 4438x

Autor blogu

Kategórie