Založ si blog

O čom vás mainstream nebude informovať.

Po škandále s TA3 je už hádam aj tým najdôverčivejším jasné, že cenzúra je u nás v plnom prúde. Určite sa nedozviete, že napríklad  Dráčik píše otvorený list Scholzovi . Znenie:

Vážený pán kancelár Scholz!

 Keďže sme aktuálne bez svojprávnej vlády a ústavných činiteľov, tak som sa rozhodol Vám napísať tento list za Slovensko.

V roku 1939 obsadili a okupovali Slovensko fašistické vojská imperialistického Nemecka. Ako každá vojna, aj táto priniesla slovenskému obyvateľstvu množstvo utrpenia, škôd, bolo napáchaných množstvo zverstiev a veľa ľudí zahynulo. Odpustiť môžeme, ale zabudnúť nesmieme. Chceme však s Nemeckom udržiavať priateľské vzťahy.

V roku 2022 nás obsadili vojská imperialistického západu a opäť proti vôli drvivej väčšiny obyvateľstva. Nejaký súhlas kolaborantov, tak ako v roku 1939, nie je dôležitý. Je to proti vôli ľudu, násilne, totalitne, fašisticky.

Nechceme tu vojská. Nechceme viesť proti nikomu vojnu. Nechceme tu hrdzavé tanky. Nechceme sa stať opäť obeťou imperialistických fanatikov.

Chceme mier.

Vaša predchodkyňa pani Merkelová vyhlásila, že nikto nemal v pláne trvať na plnení a plniť Minské mierové dohovory. Aj keby to nepovedala, tak nám to bolo a je všetkým jasné. Miesto plnenia dohôd prebiehala príprava na vojnu. Na tretiu vojnu v priebehu 100 rokov? Nepoučili sme sa? Množstvo Nemcov si vojnu neželá. Neželá si ju celá civilizovaná Európa.

Pomôžte prosím ukončiť túto falošnú frašku. Pomôžte sňať zo Slovenska bremeno okupácie. Ukážme svetu, že krvavá história sa nemusí opakovať a že ľudstvo sa stalo civilizovaným.

S pozdravom, Dušan Víglaský

Takisto mainsteam  neinformuje, že odštartovali pochody za mier, začali v Michalovciach a budú pokračovať v ďalších mestách. Na pochode zaznelo: Stretli sme sa preto, aby sme verejne vyjadrili svoj nesúhlas s dodávaním zbraní na miesta vojny.”  Zúčastnilo sa ho niekoľko stoviek obyvateľov Michaloviec i okolia. Po príhovore organizátorov a viacerých obyvateľov mesta sa občania vydali na pochod ulicami za spevu slovenskej hymny. Hrdinom pochodu za mier a neutralitu Slovenska sa stal malý chlapec, ktorý kráčal so slovenskou zástavou na čele pochodu v sprievode svojich rodičov a spieval slovenskú hymnu

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície „kto sa nám postaví, pôjde dole“

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1387258x
Priemerná čítanosť článkov: 4432x

Autor blogu

Kategórie