Založ si blog

Jarek Nohavica- osobnosť dnešnej doby.

V minulosti to boli napríklad  Lasica , Satinský  či Kryl, teraz máme Nohavicu, ktorý spieva aj za nás.  Jarek zložil novú pieseň, ktorá pravdivo  zobrazuje  súčasnú politickú situáciu. Spieva o Česku ako o štáte, ktorý stratil vlastnú suverenitu a stal sa americkou kolóniou , ale jeho posolstvo je širšie.  Napríklad ako reagovalo  Poľsko, ktoré odvážne od začiatku konfliktu  všetkých burcuje ? V Poľsku vedeli, že ich zasiahla raketa z Ukrajiny , báli sa to však oznámiť , lebo čakali na reakciu Bidena, ktorý v tom čase spal.

   Počkáme, co řekne ,  tak sa volá nová pieseň Nohavicu.  Spieva, že :„Na Vianoce bude kapor alebo hus, počkáme, čo povie pán prezident USA. Urobíme koncert Landu alebo Klusa, počkáme, čo povie pán prezident USA.

Tá raketa bola Ukrajincov alebo Rusa, počkáme, čo povie pán prezident USA.

Prečo nám nefunguje horúca vládna linka, pán prezident USA spinká, spinká, spinká…“

Metaforicky by sa dalo povedať, že dnešná doba je tehotná šialenstvom. Pretože  svet neriadia rozumní ľudia. Niektorí politici strácajú súdnosť úplne ,iní si  už začínajú čo- to uvedomovať , ale ešte sa boja nahlas povedať, že cisár je nahý . A hlavne s tým čosi urobiť.

Lenže- mnohí z nich  sú v podstate už len bábkami , sú  v područí aktivistov, rôznych mimovládnych organizácii, slobodomurárov, ktorí  majú skutočnú moc  a riadia svet.

Máte strach? Tak čo urobíme? To, čo urobila Krystyna Janda vo vynikajúcom filme Výsluch – začala sa pred mučiteľmi smiať. Teda:- dnes som čítala v jednom časopise, že ak sa bojíte nejakého človeka alebo jeho funkcie , prestavte si ho . ako sedí na záchode a usilovne tlačí.

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Milan Rastislav Štefánik

Politici si pripomínajú výročie úmrtia generála Štefánika. Mestá a obce organizujú pietne spomienky

04.05.2024 12:49

Milan Rastislav Štefánik zomrel 4. mája 1919 pri tragickej leteckej nehode pri pristávaní neďaleko Bratislavy.

Francúzsko / Police /

Prestrelka neďaleko Paríža si vyžiadala jedného mŕtveho a šesť zranených

04.05.2024 12:23

Malo ísť o vyrovnávanie si účtov v súvislosti s obchodovaním s drogami.

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14, aktualizované: 13:44

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1388674x
Priemerná čítanosť článkov: 4437x

Autor blogu

Kategórie