Založ si blog

Je čas opustiť NATO…

Pár vetami , krátko o maximálne dôležitej téme. Zločinecká organizácia NATO nás chce zatiahnuť do vojny. Viktor Orbán sa vyjadril v rannom vysielaní rozhlasovej stanice Kossuth, že  NATO plánuje zriadiť na území svojich krajín tri veľké vojenské základne, z ktorých bude dodávať zbrane Ukrajine. Ak budú základne zriadené na Slovensku, v Poľsku a Rumunsku, “stanú sa vojenskými cieľmi”. Ako dobre, že nám už nevládnu zapredanci a  vojnoví štváči typu Naďa.  Teraz je čas, aby slovenská vláda zasiahla . A ak je to potrebné , treba vypovedať  nebezpečnú zmluvu s USA. V najhoršom alebo skôr v  najlepšom prípade vystúpiť z NATO . Nesmieme dopustiť  vtiahnutie Slovenska do konfliktu a byť cieľom pre odvetné ruské raketové útoky.

Čo navrhuje Putin?

Chce úplne ukončiť konflikt nie ho zmraziť. Podľa Putina Rusko považuje neutrálny štatút Ukrajiny bez jadrových zbraní za nevyhnutnú podmienku. Všetky západné sankcie voči Ruskej federácii vraj musia byť zrušené.

Ukrajinské jednotky sa podľa šéfa Kremľa musia stiahnuť z celého územia takzvanej Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky, Záporožskej a Chersonskej oblasti.

„Len čo Kyjev vyhlási, že je na takéto rozhodnutie pripravený a začne reálne sťahovanie vojsk z týchto regiónov a oficiálne oznámi aj upustenie od plánov na vstup do NATO – z našej strany okamžite, v tej istej minúte, bude nasledovať príkaz na prímerie a začatie rokovaní,“ povedal.

„Samozrejme, práva, slobody a záujmy rusky hovoriacich občanov na Ukrajine musia byť plne zabezpečené.“

O plodoch a potratoch pohľadom zdravého rozumu

27.09.2024

V spoločnosti sa opäť rozvírili vášne v súvislosti s témou nenarodených detí. Nedávno sa konal v Košiciach Pochod za život. Budem šokovať, ale ja celkom nerozumiem zmyslom takýchto pochodov. Koho vlastne chcú osloviť? Ľudí, ktorí sú kategoricky proti potratom, nemá zmysel a apelovať na ženy, ktoré sa už definitívne rozhodli? Ak je to však len taká tichá forma [...]

Klesáme na dno, spadneme?

25.09.2024

Klesáme. A to nielen časť opozície typu Matoviča, časť koalície, poslanci typu Huliaka či Danka. Spolu s nimi klesajú všetci tí, ktorí podporujú podobné názory týchto pánov a im podobných. Urážať gejov a lesby , ktoré nemôžu za to, akí sa narodili , urážať ženu za to, že nechce, aby o jej tele rozhodovali muži, môže len úbožiak a obmedzenec. Ale taká je nielen [...]

Balíček hrôzy dopadne na oklamaných voličov

19.09.2024

Konsolidovať , šetriť , to áno, ale pozor! Zbrojenia sa to netýka . A nie, určite za všetko nemôžu len predchádzajúce vlády. Ľudia sú riadne nahnevaní a z balíčka hrôzy majú taký strach, že napríklad dnes v autobuse staršia pani verejne povedala, že ak už strelec triafal, mohol lepšie. Vláda síce musí konsolidovať, ale urobila to povrchne . Dokonca sa šepká, že to [...]

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00, aktualizované: 09:45

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 373
Celková čítanosť: 1558829x
Priemerná čítanosť článkov: 4179x

Autor blogu

Kategórie