Založ si blog

Je čas opustiť NATO…

Pár vetami , krátko o maximálne dôležitej téme. Zločinecká organizácia NATO nás chce zatiahnuť do vojny. Viktor Orbán sa vyjadril v rannom vysielaní rozhlasovej stanice Kossuth, že  NATO plánuje zriadiť na území svojich krajín tri veľké vojenské základne, z ktorých bude dodávať zbrane Ukrajine. Ak budú základne zriadené na Slovensku, v Poľsku a Rumunsku, “stanú sa vojenskými cieľmi”. Ako dobre, že nám už nevládnu zapredanci a  vojnoví štváči typu Naďa.  Teraz je čas, aby slovenská vláda zasiahla . A ak je to potrebné , treba vypovedať  nebezpečnú zmluvu s USA. V najhoršom alebo skôr v  najlepšom prípade vystúpiť z NATO . Nesmieme dopustiť  vtiahnutie Slovenska do konfliktu a byť cieľom pre odvetné ruské raketové útoky.

Čo navrhuje Putin?

Chce úplne ukončiť konflikt nie ho zmraziť. Podľa Putina Rusko považuje neutrálny štatút Ukrajiny bez jadrových zbraní za nevyhnutnú podmienku. Všetky západné sankcie voči Ruskej federácii vraj musia byť zrušené.

Ukrajinské jednotky sa podľa šéfa Kremľa musia stiahnuť z celého územia takzvanej Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky, Záporožskej a Chersonskej oblasti.

„Len čo Kyjev vyhlási, že je na takéto rozhodnutie pripravený a začne reálne sťahovanie vojsk z týchto regiónov a oficiálne oznámi aj upustenie od plánov na vstup do NATO – z našej strany okamžite, v tej istej minúte, bude nasledovať príkaz na prímerie a začatie rokovaní,“ povedal.

„Samozrejme, práva, slobody a záujmy rusky hovoriacich občanov na Ukrajine musia byť plne zabezpečené.“

Nefér hra Smeru?

21.06.2024

Nechcem sa pýšiť cudzím perím, tak rovno napíšem, že môj blog je výrazne inšpirovaný komentárom podľa mňa najlepšieho slovenského novinára. Jeho vety budem citovať, ostatné sú z mojej dielne. Takže: Smer vyhral voľby. Dá sa povedať, že aj preto, lebo Robert Fico viedol populistické reči. Iste, robil dobrú opozičnú politiku a okrem toho, [...]

Neuveríte, kto dostane fleky po Kovačičovi a Dibákovej!

19.06.2024

A je to tu ! Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Najprv Iliev, potom Dibáková, Dírer a neskôr aj Kovačič dostali anonymné výhražné listy. V listoch stálo čierne na bielom, že ak sa dobrovoľne nevzdajú svojich flekov , o problémy majú postarané. A keby len oni! Vraj majú myslieť na svoje rodiny. Jedinou možnosťou, ako si zachrániť kožu , je pozývať [...]

Aj Denník N sa vie ospravedlniť, ak ide do tuhého

16.06.2024

Priznám sa, že rada počúvam prejavy Petra Pellegriniho , pretože okrem rozumných argumentov v nich nepočujem falošné tóny , naopak , z jeho slov cítim okrem razancie aj pokoru. A snahu nehrotiť situáciu ešte viac. Tým nechcem povedať, že Peter nerobí chyby. Napríklad sa mi nepáčila jeho reakcia týkajúca sa zbrojárskeho [...]

handlová, fico, atentát

Vyšetrovanie atentátu na Fica: Aký je posun? Prvé závery by mohli byť známe koncom leta, Cintulu posudzujú psychiatri

21.06.2024 07:00

Po embargu na informovanie prestali o prípade podrobne hovoriť aj ministri. Opozícia však kritizuje úniky či tvrdenia o jasnom motíve napriek tomu, že závery vyšetrovania ešte nepoznáme.

malvér, vírus, malware, malver, antivirus, trojsky kon, pocitac,

USA zakazujú ruskej firme Kaspersky Lab predaj antivírusového softvéru

21.06.2024 06:27

Ministerstvo obchodu svoje rozhodnutie odôvodnilo obavami o národnú bezpečnosť.

Kalifornia streľba usa

Počas sviatku pripomínajúceho koniec otroctva v USA bolo postrelených 15 ľudí

21.06.2024 06:20

Násilie vypuklo večer pri jazere Merritt počas akcie, na ktorej sa zúčastnilo až 5000 ľudí a ktorá bola inak pokojná,

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 343
Celková čítanosť: 1459372x
Priemerná čítanosť článkov: 4255x

Autor blogu

Kategórie