Brutalita Ukrajincov. Čo tým tak asi Zelenskyj sleduje?

22. januára 2024, luna5, Nezaradené

Len čo sa Zelenskyj vráti z nejakého neúspešného vyjednávania , ako zlý trpaslík z rozprávky začína rozmýšľať o pomste. Rokovania odmieta, radšej obetuje nevinných.  21. januára ukrajinskí banderovci  západnou muníciou vraždili nevinných ruských aj ukrajinských civilistov! Nedávno zabili  mamičky a deti  v Belgorode  „slovenskými raketami“ , najnovšie dopoludnia počas nákupov  udreli zakázanými kazetovými granátmi na trhovisko uprostred mesta.

Strieľali  z Kurachova do Kirovskej štvrte Donecka , čo je 29 kilometrov. Jediná ukrajinská húfnica kalibru 155mm, ktorá tak ďaleko dostrelí, okrem moderných západných je 2S22 Bohdana vyrábaná v spolupráci so Slovenskom! Brutalitou útoku na  svojich vlastných občanov je otrasená už aj OSN. Zabitých bolo najmenej 27 ľudí  a ďalších 20, medzi ktorými sú aj deti, leží v nemocniciach s vážnymi zraneniami. 

Banderovci sa nezapreli , radšej  použili   mimoriadne drahé a nedostatkové západné granáty 155mm na nevinných civilistov a ich deti, ako by nimi mali  likvidovať útočiacich ruských vojakov.

Čo tým Zelenskyj sleduje?  Ak  vám to trocha logicky myslí, napadnú vás len dve možnosti. Prvou je pomsta, druhou úmysel vyprovokovať Putina. Je možné, že tento podlý plán sa zrodil v hlavách niekde za oceánom. Niekto mohol Zelenskému odporúčať , aby vraždil ruských civilistov, a vyprovokoval tak Putina k ďalšej eskalácii konfliktu. Až tak by dostal západnú vojenskú a finančnú podporu. Kto to asi je? Môžeme si len domýšľať, ale čo vieme určite, že to je veľmi zlý človek alebo zlí ľudia. So Zelenským  si ale dobre  rozumejú. Veď ako sa vraví vrana k vrane sadá.