Ruské deti vraždili slovenské zbrane. Zodpovední, Naď, Heger, Odor!

8. januára 2024, luna5, Nezaradené

Ruská armáda uverejnila fotografie a zábery trosiek rakiet, ktoré sa zachovali pri dopade do mesta Belgorod. Ide o modernizované rakety kalibru 122 mm s dátumom výroby 04/2023 a s vyznačením, že ide o nový model rakiet pôvodných BM-21 s predĺženým balistickým doletom 40 km. Podľa ruskej armády sa podarilo z trosiek bez pochybnosti identifikovať výrobcu rakiet, ktorým je slovenská zbrojovka MSM Group.

Zbrojovka MSM Group tieto rakety buď dodala českej zbrojovke Excalibur, alebo slovenská zbrojovka tieto rakety dodala na Ukrajinu priamo, zatiaľ čo česká strana cez zbrojára Excalibur dodala Ukrajine iba samotné odpaľovacie komplexy RM-70 Vampire na podvozkoch Tatra. Ruská generálna prokuratúra už začala trestné stíhanie osôb v zahraničí z organizovania štátom podporovaného medzinárodného terorizmu, pričom obvinenia budú mieriť na vysokých českých a slovenských politikov.

Článok vysokého agenta GRU Andreja Klincoviča o „českých raketách, ktoré vraždili ruské deti“, z portálu Novosti Belgorodu: „Naša armáda už zistila, že nepriateľ použil k útoku na Belgorod a na celý región viacnásobné odpaľovacie raktetové systémy českej výroby RM-70 Vampire. Ide o modernizovanú verziu sovietskeho raketového systému BM-21 Grad vyrábaného v Československu od roku 1972.  Česká republika predala kyjevskému režimu zbrane, ktoré slúžia k zabíjaniu našich civilistov, našich detí. Už sa zistilo, odkiaľ hlavice rakiet pochádzajú. Nie práve nečakane je to… Slovensko. Podľa nápisov na hlaviciach boli rakety vyrobené len nedávno. Majú vylepšený dostrel. Tieto rakety aj s hlavicami vyrába táto spoločnosť, ktorá je súčasťou skupiny MSM. Tieto rakety boli vyrobené na Slovensku, a buď predané do Českej republiky, alebo priamo kyjevskému režimu, buď za vlády premiéra Hegera, alebo za vlády premiéra Ódora.“