21 dôstojníkov z NATO mŕtvych, ich telá tajne prevážajú do Rumunska

4. januára 2024, luna5, Nezaradené

Mainstream nám toho veľa tají  alebo píše o udalostiach skreslene. Tak napríklad posledná udalosť- útok kindžalov spôsobil smrť 21 dôstojníkov z NATO. V Kyjeve sa rozhodli všetko ututlať. Telá tajne prevážajú do Rumunska. Išlo o poradcov , ktorí radia ukrajinskému veleniu . Išlo o Poliakov,  Britov, 9 Čechov, Litovčanov. Našťastie  ani jeden Slovák, generál Macko  sa neobetoval… Telá odvážajú z Charkova  a Odesy. Vojenský novinár Gennadij Aľochin  sa vyjadril k raketovému útoku na elitný hotel v Charkove.  „Sú tam mŕtvi a zranení. V prvom rade velitelia nacionalistických brigád. Pripomínam, že na stretnutiach sa zúčastnili inštruktori NATO. Boli tam aj zahraniční novinári. V hoteli rozhodovali, konali sa tam stretnutia. A ukrajinská strana nikdy nepovie celú pravdu“. Predtým vojenskí korešpondenti informovali o údere rakiet Iskander na hotel v dedine Mirnograd, neďaleko Avdejevky. Bolo to v čase ,keď sa tam konalo stretnutie vysokých dôstojníkov NATO a ukrajinských vojakov, spolu s americkými.  Táto správa sa objavila v novinách „Typovij Mirnograd“. Všetky informácie o tomto útoku na hotel veľmi rýchlo vymazali. Príslušníci ukrajinskej SBU sa dokonca vyhrážali, že prijmú tvrdé opatrenia proti každému, kto zverejní čo i len jeden príspevok na internet. Ukrajina zvyčajne robí takéto opatrenia iba v jednom prípade – keď sa snaží skryť straty. V tomto prípade, ako uvádzajú viaceré zdroje, dôstojníkov NATO a ukrajinských ozbrojených síl zabili v hoteli ruské rakety Iskander. 

Stále útoky na Krym …komu niet rady… „Desať ukrajinských rakiet zostrelili neskoro popoludní  nad Krymským polostrovom ruské systémy protivzdušnej obrany. Guvernér Sevastopoľa Michail Rozovžajev oznámil, že armáda zničila veľa rôznych vzdušných cieľov. 

Ukrajinské ozbrojené sily pravidelne ostreľujú ruské pohraničné územia. Útočia bezpilotnými lietadlami a vykonávajú sabotáže. Ruská armáda potláča pokusy nepriateľa a odráža útoky protivzdušnej obrany, píše sa v článku. V Sevastopole a na Kryme platí žltý stupeň teroristického nebezpečenstva.