Založ si blog

Matovič nadáva Slovákom do deb…lov. A zdá sa, že políciu nám tu doteraz riadil Jaroslav Spišiak. Ale aj o médiách a Nord Streame.

Tak kto je tu vlastne debil? Igor Matovič svoju stranu premenoval na Slovensko. Ale pritom mu neprekáža verejne urážať Slovákov. V TV správach som si včera  vypočula jeho  až neuveriteľné slová : „Na Slovensku historicky sú okresy, ktoré debilne volili pred 100 rokmi, debilne volili, pred 30 rokmi, debilne volili aj v týchto voľbách a budú debilne voliť aj za 100 rokov. Bohužiaľ, jednoducho tak ten okres je mentálne nadstavený.“  Slováci mu  v komentároch odkazujú, že debili  volili debila aj v týchto voľbách. A pýtajú sa dokedy ešte tento pacient bude chodiť po slobode. 

K Spišiakovi a Progresívnemu Slovensku: Facebookovu stránku  Hoaxy a podvody polícia za minulej vlády  využívala nielen na informácie , ale aj na prevýchovu dezolátov a konšpirátorov. To boli všetci tí, ktorí s Dávidom Púchovským administrátorom a jeho kumpánmi nesúhlasili. Admini urážali a ponižovali ľudí. Samozrejme, Púchovský sa teraz  porúčal a viete, kto mu ponúkol teplé miestečko? Poslanec PS Jaroslav Spišiak. Púchovský mu bude robiť asistenta. Je jasné, že  Púchovský bol celú dobu iba dobre ovládaným pešiakom. Jeho skutočným  šéfom bol aj „tichý spoločník“  Štefana Hamrana Jaroslav Spišiak.   

Mainstream plače

A stále viac a viac.  Zaslúžene.  Bývalý poslanec Gyimesi to dobre zhrnul na sociálnej sieti. Písal, že politici sa mainstreamu báli . A preto robili všetko preto, aby  ani náhodou nepovedali alebo  neurobili niečo, čím by mainstream naštvali, vysvetlil. “To dodávalo daným médiám fantómovú silu a pocit neuveriteľnej dôležitosti a nadradenosti. Kádrovali politikov, vulgárne propagovali jeden jediný názor (všetky ostatné boli podradné a nemali mať miesto v mediálnom priestore), nálepkovali svojich ideologických súperov a snažili sa ich všemožne znemožniť“.

A ešte – ako z ľudí robia USA a UK hlupákov

Denníky Washington Post a Der Spiegel prišli s novými zisteniami o útoku na plynovod Nord Stream. Naši americkí a britskí bratia nám  tvrdili, že si Rusi  sami zlikvidovali vlastný plynovod . Potom prišla bájka o ukrajinských  dobrovoľníkoch, ktorí si na akciu prenajali plachetnicu so špeciálnym vybavením a potrubia Nord Stream odpálili troma náložami. A keďže  mysliaci ľudia stále neboli spokojní, najnovšie vstúpil do hry  plukovník ukrajinskej armády s väzbami na tajné služby plus  vyššie postavení ukrajinskí velitelia. Samozrejme, Ukrajinci sa nechcú len tak ľahko stať obetným baránkom , dosť že už sú obetným baránkom Američanov vo vojne. Preto opakujú, že takýto náročný útok  by mohli úspešne zorganizovať – s následným zakrytím stôp – len tajné služby viacerých krajín. Bez účasti veľmocí by to nešlo. Úplne logická úvaha . Neveriť jej nemôže len ten, čo nechce.

PS: vážne témy v blogu môžete vyvážiť aj vtipnými príspevkami , prípadne aj vložením linku piesne  z you tubu, ktoré  nás v tento sviatočný deň potešia a zahrejú dušu.:)))

Černák by mal ísť na slobodu

07.05.2024

Nezávidím sudcom, ktorí budú rozhodovať , či Mikuláš Černák ostane doživotne vo väzení alebo mu dajú šancu začať nový život. Nezávidím im o to viac, ak sú medzi nimi ľudia, ktorí okrem toho ,že by mali byť garantmi spravodlivosti ešte aj pragmaticky myslia. Lebo o pragmatizmus by v tomto prípade malo ísť predovšetkým. Pravdou však [...]

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Christijan Mickoski

V Severnom Macedónsku vyhrala voľby pravicová opozícia

09.05.2024 07:09

Voličov voči vládnucej strane popudila aj pretrvávajúca korupcia a pomalý rozvoj krajiny.

vojna na Ukrajine, Záporožie

ONLINE: Môže Ukrajina ešte vojnu vyhrať? Šéf vojenského výboru NATO sa domnieva, že áno

09.05.2024 06:30, aktualizované: 07:37

Šéf vojenského výboru NATO Rob Bauer odhaduje, že bude trvať najmenej rok, kým Západ zvýši výrobu zbraní a Ukrajina sa pripraví na protiofenzívu.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Izrael môže prísť o americké zbrane. Biden: Bomby od USA zabíjali civilistov

09.05.2024 06:10

Izrael podľa amerického prezidenta Joea Bidena použil bomby dodávané USA na útoky, pri ktorých v Pásme Gazy zomierali palestínski civilisti.

psychológ Viktor Križo

Psychológ o bombovej hrozbe: je to nebezpečnejšie, ako jednorazové incidenty. Nikde sa zrazu necítite bezpečne

09.05.2024 06:00

Psychológ Viktor Križo z Centra poradenstva a prevencie vysvetlil, že destabilizovať krajinu je možné práve tak, že sa hrozba namieri na to najzraniteľnejšie čo krajina má.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 314
Celková čítanosť: 1392271x
Priemerná čítanosť článkov: 4434x

Autor blogu

Kategórie