Založ si blog

Krvavé dejiny zločineckej organizácie

V niektorých diskusiách sa občas objavia  nahnevané príspevky, v ktorých komentujúci odsudzujú komunistický režim a komunistov označujú za zločincov . Komunistické režimy , hlavne režim v Rusku  za Stalina treba jednoznačne  ako zločinecký odsúdiť. Keď sa ale pozrieme naprieč dejinami, do očí priam udrie  organizácia, ktorá  má tých zločinov na svedomí ešte viac. Táto zločinecká organizácia sa volá katolícka cirkev. Jej minulosť je skrz naskrz  presiaknutá krvou.  Na Slovensku je  s ňou pupočnou šnúrou z politických strán spojené pokrytecké KDH. Ak si Blaha dovolí  zavesiť na stenu obraz Che Guevarru , kádeháci  kričia , že to bol masový vrah. Zabúdajú  pritom na tisícky vrahov, s ktorými je spojená práve táto cirkev. Možno by si mali na stenu zavesiť obrazy nevinných mučených žien, ktoré skončili hroznou smrťou  v plameňoch. Alebo na pripomenutie výjavy z náboženských vojen proti evanjelikom ,obrazy z bartolomejskej noci v Paríži. A čo je najhoršie, zločiny tejto cirkvi ešte  neskončili, oni pokračujú aj v súčasnosti. Len sa už nekončia úmyselnou smrťou ľudí, ale vraždia sa ich duše. Pedofilní kňazi na celom svete  pokračujú vo svojich hriechoch a nechávajú za sebou spúšť v podobe zničených životov. Aj takí, ktorí sa skrývajú za výchovný proces. Mnísi a mníšky z katolíckych škôl. Príkladom je Kanada . Pôvodní obyvatelia – Indiáni boli prisťahovalcom tŕňom v oku. Mnohých  indiánskych rodičov presvedčili, aby  svoje deti dali do internátnych škôl , ktoré mala  pod patronátom katolícka cirkev. Tisícky detí zahynulo. Na následky bitiek, neliečených chorôb , podvýživy.  O sexuálnom  zneužívaní ani nehovoriac. Z detí sa snažili  vymlátiť ich  takzvanú indiánsku dušu. Hrozné bitky až do bezvedomia, ktorých sa dopúšťali  aj ženy- mníšky  Do tela deťom  púšťali elektrický prúd, nútili ich jesť  zvratky z podlahy ,bodali ich nožnicami. Keď po čase tieto  neľudské praktiky vyšli najavo , Kanaďania boli zhrození. V roku 2008 sa bývalý premiér Kanady verejne Indiánom ospravedlnil v mene kanadskej vlády. K násiliu sa vyjadril aj pápež a odsúdil ho, no o zneužití  z jeho strany nepadlo ani slovo. Zdá sa, že táto  téma je ešte stále tabu. Súčasná katolícka cirkev je so svojimi dejinami pevne spätá, sú jej organickou súčasťou. Možno čaká na svoju zásadnú reformu či reformy. Ale aj keby sa zreformovala, čistá už nikdy  nebude. Zlo si ponesie ako nálepku stále so sebou. Tak ako si  jej obete nesú so sebou ako nálepku celoživotnú  traumu..  

Černák by mal ísť na slobodu

07.05.2024

Nezávidím sudcom, ktorí budú rozhodovať , či Mikuláš Černák ostane doživotne vo väzení alebo mu dajú šancu začať nový život. Nezávidím im o to viac, ak sú medzi nimi ľudia, ktorí okrem toho ,že by mali byť garantmi spravodlivosti ešte aj pragmaticky myslia. Lebo o pragmatizmus by v tomto prípade malo ísť predovšetkým. Pravdou však [...]

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

vojna na Ukrajine, Záporožie

ONLINE: Môže Ukrajina ešte vojnu vyhrať? Šéf vojenského výboru NATO sa domnieva, že áno

09.05.2024 06:30

Šéf vojenského výboru NATO Rob Bauer odhaduje, že bude trvať najmenej rok, kým Západ zvýši výrobu zbraní a Ukrajina sa pripraví na protiofenzívu.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Izrael môže prísť o americké zbrane. Biden: Bomby od USA zabíjali civilistov

09.05.2024 06:10

Izrael podľa amerického prezidenta Joea Bidena použil bomby dodávané USA na útoky, pri ktorých v Pásme Gazy zomierali palestínski civilisti.

psychológ Viktor Križo

Psychológ o bombovej hrozbe: je to nebezpečnejšie, ako jednorazové incidenty. Nikde sa zrazu necítite bezpečne

09.05.2024 06:00

Psychológ Viktor Križo z Centra poradenstva a prevencie vysvetlil, že destabilizovať krajinu je možné práve tak, že sa hrozba namieri na to najzraniteľnejšie čo krajina má.

Jarmak s manzelkou

Kedysi by ani mravcovi neublížil. Teraz slávny ukrajinský spevák hovorí, že ruským vojakom odsekáva hlavy, ruky i nohy

09.05.2024 06:00

Oleksandr Jarmak je medzi Ukrajincami obľúbený raper. Hudbu však vymenil za front. Hovorí, že pri likvidácii nepriateľa sa cíti ako pri počítačovej hre.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 314
Celková čítanosť: 1392250x
Priemerná čítanosť článkov: 4434x

Autor blogu

Kategórie