Bludné názory madam Vášáryovej. Sme fašisti a spodina.

1. októbra 2023, luna5, Nezaradené

Kedysi dávno som ju ako herečku mala veľmi rada, veď disponuje nesporne veľkým talentom. Môj obdiv trval až do chvíle, kým sa  táto pani  nerozhodla realizovať sa v politike. Dobre sa pamätám, ako v televízii  obhajovala bombardovanie Juhoslávie vojskami NATO. Pani Magde chýba pokora jej sestry. Najnovšie sa pre portál  Novinky.cz vyjadrila, že  koalícia Smer, Hlas a SNS je to najhoršie, čo je možné si predstaviť.  

Vraj slovenskí voliči nepochopili, že “… šlo len o zápas poraziť Fica, a jediný, kto mal šancu ho poraziť mal pán Šimečka.”

Vášáryová v rozhovore  povedala, že veľká časť voličov Fica sú fašisti a spodina. “Existuje tu zhruba 35 % voličov, ktorí si želajú vrátiť vývoj späť.  Snívajú o minulosti, sú proti Európskej únii, chcú mier za cenu zničenia Ukrajiny. Vôbec si to neuvedomujú. Chcú všetko úplne inak, než ako to je. Tretina občanov vníma Slovensko úplne inde, než kde naozaj je.”

“Tretina obyvateľov sa cíti stratená a Slovensko pritom nikdy nebolo bohatšie. My totiž chceme byť chudobní, my chceme byť obeťou. My nie sme nikdy za nič zodpovední, vždy sme obeťou.”