Založ si blog

Diktatúra je nastolená . Sleduje nás TrollWall?

Už nemožno pochybovať , že na Slovensku je totalitný štát. Odor je riadený Hamranom  a stal sa bielym koňom Čurillovcov. Hovorí sa, že  skutočnú moc v štáte má ten, koho nemožno kritizovať. Už dlhšiu dobu  si všímam, že o Čaputovej pokojne môžeme písať kritické blogy  a nič sa nedeje. Z toho som usúdila, že jej éra pomaly končí .Ale keď som nedávno zverejnila blog o Kolíkovej, hneď bol stiahnutý.  Vtedy som si pomyslela, hop, niečo za tým je. V blogu bol spomenutý aj Lučanský  a Kolíková  predsa patrila do  partie, bola prepojená s políciou, s našimi chlapcami. Teraz je jasné, že pocit ma nesklamal. Už to tu máme. Napríklad  aj v blogoch  Pravdy momentálne nemôžeme diskutovať. Dlho tu poniektoré známe firmy urážali ľudí kvôli názorom  a zrazu nikto nemôže nič napísať. Vraj  niekto rozhádzal stránky.  Niekto?? Nebude za tým už TrollWall?  Naša polícia totiž  začala spolupracovať do spoločnosťou  TrollWall , ktorej spoluzakladateľ Tomáš Halász  kandidoval za Progresívne Slovensko.  Halász podľa vlastných slov pomáha šíriť liberálne hodnoty v srdci Európy.  Je   organizátorom pre PS a poradcom pre kontakt s voličmi . TrollWall má za úlohu  poskytnúť  prístup k najnovším  technológiam na filtrovanie toxických a vulgárnych  komentárov. Super, vulgárne  nech sú odstránené , ale ktoré to majú byť tie toxické? To je tá správna otázka. Či tie, ktoré  odporujú  názorom progresívcov?

Halász vyhlasuje: “Výsledkom je efektívna správa profilov, takmer okamžitá reakcia na problémový obsah a celkové zlepšenie bezpečnosti komunít na sociálnych sieťach. Najťažšie je ustrážiť diskusiu na profiloch, ktoré generujú veľký počet komentárov. Naša technológia vie reagovať v priebehu sekúnd a zabráni tomu, aby sa nenávistné komentáre presadili a boli viditeľné na popredných pozíciách. V budúcnosti plánujeme zapracovať aj ďalšie pokročilé funkcie. Posvietiť si chceme aj na dezinformácie a hoaxy. Už dnes pracuje TrollWall s databázou konšpirátori.sk, no v odhaľovaní a potláčaní dezinformácií máme väčšie ambície.”

TrollWall skontroloval na slovenskom Facebooku už viac ako 2 milióny komentárov a skryl vyše 300-tisíc hejtov. Na manažovanie diskusií ho používa napríklad Denník N alebo kancelária českého prezidenta Petra Pavla.

A  sme doma. Žeby zavítal už aj na stránky Pravdy?  

Černák by mal ísť na slobodu

07.05.2024

Nezávidím sudcom, ktorí budú rozhodovať , či Mikuláš Černák ostane doživotne vo väzení alebo mu dajú šancu začať nový život. Nezávidím im o to viac, ak sú medzi nimi ľudia, ktorí okrem toho ,že by mali byť garantmi spravodlivosti ešte aj pragmaticky myslia. Lebo o pragmatizmus by v tomto prípade malo ísť predovšetkým. Pravdou však [...]

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 314
Celková čítanosť: 1390798x
Priemerná čítanosť článkov: 4429x

Autor blogu

Kategórie