Založ si blog

Príprava na kapituláciu Ukrajiny. Že cisár je nahý sa na Západe boja povedať nahlas.

Ukrajinská junta  sa bráni a bojuje do posledných obyčajných ľudí. Mainstream hlavne  silne protirusky zmýšľajúcich pomaličky pripravuje na to, že kapitulácia Ukrajiny bude nevyhnutná. Ostatní to vieme takmer od začiatku konfliktu. Mainstream opatrne uverejní správu o maličkom úspechu Ukrajincov, vzápätí upozorní na úspech druhej strany. Krôčik po krôčiku. Faktom je, že Ukrajina už  prišla o najsilnejších bojovníkov.  Rusi nepotrebujú napredovať, ide im najmä o zničenie ukrajinskej armády. Ak Ukrajina  nezačne  čím skôr rokovať, jej územie sa môže len a len zmenšovať. Vedenie  Ukrajiny nechce  zobrať realitu na vedomie a ženie krajinu do  nešťastia. Putinove ciele boli splnené. Má Krym, bude mať aj Donbas  a Ukrajina sa po skončení tejto vojny už nikdy nebude voči Rusku správať tak agresívne ako pred ňou.

 Kancelár generálneho tajomníka NATO Jenssen sa opovážil ako sám vojak v poli  nahlas povedať, že riešením by bolo  členstvo Ukrajiny v NATO výmenou za to, že sa ukončí vojna a Ukrajina sa vzdá časti územia. Vládnucu ukrajinskú  juntu to pobúrilo. Pritom  dnes už len naivný človek verí, že  Ukrajina oslobodí všetky stratené územia vrátane Krymu, vojensky porazí Rusko, nadiktuje Rusom mierové podmienky.  Politici EU však nahlas nepovedia, že cisár je nahý. Ukrajina totiž stále vedie informačnú vojnu  a vedie protiofenzívu, takže logicky nemôže počas bojov hovoriť o dohodách. A medzitým len tak umierajú ľudia. Ako spotrebný materiál.

Typickou ukážkou falošnosti je napríklad aj  náš západný sused. Minister vnútra Rakušan  sa momentálne snaží upokojovať ostré nálady vyvolané útokmi Ukrajincov v Čechách  a odmieta princíp kolektívnej viny. Pritom on sám  nemá problém s kolektívnou vinou, ak ide o Rusov. Príkladom je vyhostenie ruskej tenistky, hoci sa  vymedzovala proti Putinovi a jeho vojne alebo ataky proti opernej speváčke Anne Netrebko , ktorá žije v Rakúsku a má  vystupovať v Čechách , pretože má ruský pas. A tak je tomu aj inde.  Dvojaký meter je skrátka  momentálne v móde.  

Černák by mal ísť na slobodu

07.05.2024

Nezávidím sudcom, ktorí budú rozhodovať , či Mikuláš Černák ostane doživotne vo väzení alebo mu dajú šancu začať nový život. Nezávidím im o to viac, ak sú medzi nimi ľudia, ktorí okrem toho ,že by mali byť garantmi spravodlivosti ešte aj pragmaticky myslia. Lebo o pragmatizmus by v tomto prípade malo ísť predovšetkým. Pravdou však [...]

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 314
Celková čítanosť: 1390941x
Priemerná čítanosť článkov: 4430x

Autor blogu

Kategórie