Ak chceme mier, volíme Smer!

12. júla 2023, luna5, Nezaradené

Včera som čítala zaujímavý článok v Pravde. Píše sa v ňom : Po viac ako 30 rokoch si spojenci povedali, že musia mať skutočné plány na odstrašenie Ruska na východnom krídle NATO a na obranu, keby sa Moskva rozhodla napadnúť jeden či viaceré členské štáty. Aj na Slovensko by malo prísť viac aliančných vojakov. Po prvý raz podporia slovenské ozbrojené sily Španieli a prispejú i Česi.“

Veľa ľudí by si najradšej odpľulo pred našimi politikmi , vládou a prezidentkou, ktorí sa tvária, že zastupujú slovenské záujmy. Nevidia alebo nechcú vidieť, že väčšina občanov Slovenska toto nechce ? Nechceme tu nijakých ďalších vojakov a aj tí, ktorí tu sú,  by mali čím skôr vypadnúť. Nás totiž nikto neohrozuje. Nás ohrozujú jedine ľudia typu Zuzany Čaputovej  a jej úradníckej vlády  ako aj  tej vlády predošlej. Ohrozujú nás tí, ktorí zastupujú záujmy  zbrojárskych firiem,  oligarchov, ako píše správne iná blogerka , ide predovšetkým  o záujmy Spojených štváčov amerických. Pajác z Kyjeva sa  snaží odstrániť vo svojej vlasti aj posledné zvyšky demokracie  a deduško za oceánom  sa tomu prizerá ,akoby sa nič nedialo. Už  aj  švajčiarska spravodajská služba si všíma jeho autoritárske črty . Na západe sa vo veľkom zrkadle pomaly začína vynárať obraz nevďačníka, ktorý nikdy nebude spokojný. Môžete mu poslať všetky zbrane sveta , aj tak to nebude stačiť. Na margo  summitu vo Vilniuse napísal, že  si Ukrajina  zaslúži rešpekt. Označil  za bezprecedentné  a absurdné   neustanovenie časového rámca na členstvo Ukrajiny  v NATO.

Členstvo Ukrajiny v NATO – to vážne?  Naše politické strany sa onedlho budú uchádzať o dôveru  občanov vo voľbách. Skoro všetky z nich podporujú zbrojenie  a tým pádom ďalšie ožobračovanie obyvateľov , ale aj stupňovanie napätia . Aj Pellegrini  s jeho peknými jamkami na lícach. Jedinou stranou,  ktorá   je proti tomuto šialenstvu a je dosť silná , aby viedla národ, je  Smer . Preto ak chceme mier, volíme SMER!