Založ si blog

Pár tém týždňa- Čaputová, Soros a jadrové zbrane .

ČAPUTOVÁ.  Mainstream  a progresívci teraz rozdychávajú  správu,  že vraj Z. Čaputová , ich miláčik, zrejme  nebude kandidovať .Nuž, bolo by to skutočne najlepšie nielen pre Slovensko, ale aj pre ňu ako osobu. Ak má zdravý úsudok a pud  sebazáchovy. Určite  urobila aj ona  nejaký ten kúsoček peknej práce, no väčší kus zbabrala. Bola všetkým  , len nie  nadstranícka, všetkým, len nie národná a slovenská. A čo je najsmutnejšie , že  sa ako žena zaradila medzi vojnových štváčov.  Rozhodovanie Čaputovej   môže súvisieť aj s tým, že jej  úradnícka vláda dostala minimálnu podporu.  Môže si za to sama.  Do poslednej chvíle spolu s poradcami kalkulovali. Odstavila Hegera až potom, čo si nesplnil domácu úlohu – nezlikvidoval Matoviča, neprebral mu voličov k Demokratom  a navyše začal kradnúť percentá progresívcom.

TEN, ktorého meno bolo nebezpečné vysloviť nahlas, či aj písať o ňom. Sama som sa o tom presvedčila. Soros.  Riaditeľ Nadácie otvorenej spoločnosti Fedor Blaščák vyzval na udelenie štátneho vyznamenania pre G. Sorosa  vraj za jeho minulé zásluhy o slovenskú demokraciu. Vtip?  Soros  síce podporoval v minulosti disidentov, ale to bolo už skutočne veeľmi dávno. Teraz je človekom, ktorý pretláča vlastnú ideologickú agendu , je prenasledovateľom otvorenej spoločnosti , nepodporuje pluralitu názorov, oponentov prenasleduje.   Majetok nadobudol machináciami na finančných trhoch, za jeho peniazmi sa skrývajú ľudské tragédie a zúbožení ľudia v Ázii a Afrike. Peniaze používa  na  financovanie kultúrnych  revolúcii  v rozvijajúcich sa krajinách. Chce získať politický vplyv za každú cenu. V súčasnosti financuje vojnu na Ukrajine. Určite nie s čistým úmyslom.

JADROVÉ ZBRANE .Lukašenko vraj požiadal Rusko o jadrové zbrane , ktoré by mali prichádzať na územie Bieloruska. V skutočnosti ide zrejme o Putinov plán urobiť kvôli hybridnej vojne hlasné bu bu bu.  Rusko pred inváziou žiadalo USA , aby stiahli svoje jadrové zbrane z Európy  a ďalej nerozširovali NATO.  Jadrové zbrane  mali mať veľmoci iba na svojom vlastnom území .Biely dom odmietol ,  tak Rusko zareagovalo  a pohrozilo, že takisto vysunie svoj jadrový arzenál mimo svojho územia. Také prosté.  Tak kto je tu hlavným vinníkom? Kto najviac ohrozuje Európu? Európa sa ohrozuje sama tým, že hlasno nekričí NIE  Spojeným štátom. A viac netlačí na bezpečnostné dohody, Rusko by ich nemalo problém dodržať.  

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

Šialené koaličné nápady alebo Je Kotlár príčetný?

26.04.2024

Vláda to skutočne nemá ľahké, veď napráva veci verejné po bláznoch. No treba na rovinu povedať, že aj niektoré nápady z dielne vládnej koalície silne pripomínajú bláznovstvá. Nie, nemám na mysli rušenie zubných benefitov ani ten nešťastný trestný zákonník. To sú chyby, za ktoré už koalícia zaplatila a v prípade benefitov ešte len možno platiť bude . [...]

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 313
Celková čítanosť: 1388755x
Priemerná čítanosť článkov: 4437x

Autor blogu

Kategórie