Odorova vláda pokračuje v devastácii Slovenska a vedie nás do záhuby

8. júna 2023, luna5, Nezaradené

Progresívna vláda pokračuje v stopách svojich predchodcov , devastuje Slovensko a vedie nás do záhuby.  Akurát že tu nemáme  facebookove statusy, hádky  a vzájomné urážky medzi členmi vlády. Politický cirkus ustúpil zákulisným hrám, no o to nebezpečnejším.

Začalo to pridelením rozprávkovej sumy pre Sorosovu neziskovku .  Pokračovanie: zatiaľ čo   mnohí Slováci nemajú peniaze na jedlo, lieky , vláda schválila  vyše 4,2 milióna eur  vo forme vojenského  materiálu pre Ukrajinu . Takto grázli okrádajú národ  a navyše podporujú zabíjanie ľudí. Za viac ako 86 tisíc eur kúpili ekologické auto pre bývalého poradcu Kisku Jána Mazáka.

S veľmi nebezpečnými nápadmi prichádza minister Šimko. Chce, aby sme boli solidárni  s inými štátmi  v otázke prerozdeľovania migrantov.  Napísal: „ Slovensko  by malo byť otvorené  európskemu  riešeniu utečeneckej krízy a podieľať sa na ňom.“ Šimko chce zmeniť našu doterajšiu politiku voči migrantom. Dnes o tom bude rokovať v Bruseli. Ktovie, čo si na staré kolená tento poskok progresívcov  sľubuje. Asi že mu to zaistí večnú slávu.

Bola a stále to je pekelná hra s občanmi. Predčasné voľby nemohli byť , lebo  sme sa potrebovali  zbaviť  v prospech Ukrajiny všetkého možného.  Dnes už aj prezidentka  priznáva, že nemáme chránený  vzdušný priestor. Na  rozkaz „spojencov“  sme sa zbavili všetkého,  Naď sa obohatil  a my teraz musíme žobrať o pomoc. Mocnosti nás ale opäť hodia cez palubu.  Lebo robia to, čo je prirodzené ,najprv myslia na seba . Matovičova a Hegerova vláda však  v podstate robila to isté. V prvom rade riešila seba, poriadne sa nabalili. Konali proti národu , okrádali nás a ničili. Títo ľudia a takisto aj prezidentka sú vlastizradcovia. Už nám neostáva  nič iné  len veriť, že karma ich dobehne. Tá zatiaľ dobehla každého.