Založ si blog

Odorova vláda pokračuje v devastácii Slovenska a vedie nás do záhuby

Progresívna vláda pokračuje v stopách svojich predchodcov , devastuje Slovensko a vedie nás do záhuby.  Akurát že tu nemáme  facebookove statusy, hádky  a vzájomné urážky medzi členmi vlády. Politický cirkus ustúpil zákulisným hrám, no o to nebezpečnejším.

Začalo to pridelením rozprávkovej sumy pre Sorosovu neziskovku .  Pokračovanie: zatiaľ čo   mnohí Slováci nemajú peniaze na jedlo, lieky , vláda schválila  vyše 4,2 milióna eur  vo forme vojenského  materiálu pre Ukrajinu . Takto grázli okrádajú národ  a navyše podporujú zabíjanie ľudí. Za viac ako 86 tisíc eur kúpili ekologické auto pre bývalého poradcu Kisku Jána Mazáka.

S veľmi nebezpečnými nápadmi prichádza minister Šimko. Chce, aby sme boli solidárni  s inými štátmi  v otázke prerozdeľovania migrantov.  Napísal: „ Slovensko  by malo byť otvorené  európskemu  riešeniu utečeneckej krízy a podieľať sa na ňom.“ Šimko chce zmeniť našu doterajšiu politiku voči migrantom. Dnes o tom bude rokovať v Bruseli. Ktovie, čo si na staré kolená tento poskok progresívcov  sľubuje. Asi že mu to zaistí večnú slávu.

Bola a stále to je pekelná hra s občanmi. Predčasné voľby nemohli byť , lebo  sme sa potrebovali  zbaviť  v prospech Ukrajiny všetkého možného.  Dnes už aj prezidentka  priznáva, že nemáme chránený  vzdušný priestor. Na  rozkaz „spojencov“  sme sa zbavili všetkého,  Naď sa obohatil  a my teraz musíme žobrať o pomoc. Mocnosti nás ale opäť hodia cez palubu.  Lebo robia to, čo je prirodzené ,najprv myslia na seba . Matovičova a Hegerova vláda však  v podstate robila to isté. V prvom rade riešila seba, poriadne sa nabalili. Konali proti národu , okrádali nás a ničili. Títo ľudia a takisto aj prezidentka sú vlastizradcovia. Už nám neostáva  nič iné  len veriť, že karma ich dobehne. Tá zatiaľ dobehla každého.  

Premiérov prejav na Devíne.Prečo Smer progresívci nedokážu poraziť?

06.07.2024

Keď sa zjavil premiér na Devíne, viacerým jeho voličom ostalo mäkko pri srdci. Ako by aj nie, zázrakom prežil atentát a vraj bude mať doživotné následky. Každému súcitnému človeku príde ľúto, keď vidí dovtedy energického, vyšportovaného premiéra o paličke. Iste, našlo sa aj plno tých, ktorí Robertovi Ficovi venovali nenávistný pohľad , [...]

Bezkonkurenčný Viktor Orbán môže byť príkladom pre Fica i Pellegriniho

05.07.2024

Keď som počúvala reči Petra Pellegriniho v Poľsku, bolo mi trápne a opäť som si pomyslela, že Viktor Orbán je jediný politik, ktorý má guráž stále hovoriť to isté bez ohľadu na to ,či sa to niekomu páči alebo nie. To isté hovorí doma, to isté v zahraničí. Lebo má charakter. Orbán pohotovo vycestoval za Putinom, ešte [...]

Ospravedlní sa Čaputová, opozícia a médiá ?

03.07.2024

Veľké sklamanie musia prežívať všetci tí, pre ktorých otázky týkajúce sa zmien v trestnom zákone boli otázkami kľúčovými. Ešte aj moderátori hlavných správ Markízy boli nemilo prekvapení a zaskočení. Aspoň taký som z nich mala pocit. Čo potom musia cítiť politici typu Márie Kolíkovej? Robert Fico žiada ospravedlnenie za “prejavy nenávisti a [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 353
Celková čítanosť: 1498579x
Priemerná čítanosť článkov: 4245x

Autor blogu

Kategórie