Založ si blog

Odorova vláda pokračuje v devastácii Slovenska a vedie nás do záhuby

Progresívna vláda pokračuje v stopách svojich predchodcov , devastuje Slovensko a vedie nás do záhuby.  Akurát že tu nemáme  facebookove statusy, hádky  a vzájomné urážky medzi členmi vlády. Politický cirkus ustúpil zákulisným hrám, no o to nebezpečnejším.

Začalo to pridelením rozprávkovej sumy pre Sorosovu neziskovku .  Pokračovanie: zatiaľ čo   mnohí Slováci nemajú peniaze na jedlo, lieky , vláda schválila  vyše 4,2 milióna eur  vo forme vojenského  materiálu pre Ukrajinu . Takto grázli okrádajú národ  a navyše podporujú zabíjanie ľudí. Za viac ako 86 tisíc eur kúpili ekologické auto pre bývalého poradcu Kisku Jána Mazáka.

S veľmi nebezpečnými nápadmi prichádza minister Šimko. Chce, aby sme boli solidárni  s inými štátmi  v otázke prerozdeľovania migrantov.  Napísal: „ Slovensko  by malo byť otvorené  európskemu  riešeniu utečeneckej krízy a podieľať sa na ňom.“ Šimko chce zmeniť našu doterajšiu politiku voči migrantom. Dnes o tom bude rokovať v Bruseli. Ktovie, čo si na staré kolená tento poskok progresívcov  sľubuje. Asi že mu to zaistí večnú slávu.

Bola a stále to je pekelná hra s občanmi. Predčasné voľby nemohli byť , lebo  sme sa potrebovali  zbaviť  v prospech Ukrajiny všetkého možného.  Dnes už aj prezidentka  priznáva, že nemáme chránený  vzdušný priestor. Na  rozkaz „spojencov“  sme sa zbavili všetkého,  Naď sa obohatil  a my teraz musíme žobrať o pomoc. Mocnosti nás ale opäť hodia cez palubu.  Lebo robia to, čo je prirodzené ,najprv myslia na seba . Matovičova a Hegerova vláda však  v podstate robila to isté. V prvom rade riešila seba, poriadne sa nabalili. Konali proti národu , okrádali nás a ničili. Títo ľudia a takisto aj prezidentka sú vlastizradcovia. Už nám neostáva  nič iné  len veriť, že karma ich dobehne. Tá zatiaľ dobehla každého.  

Inžinier Huliak rozmýšľa, že sa stane vedcom

19.04.2024

Škandál na škandále. Ani neviem, kto to celé odštartoval. Iste, niektorí neprovokujú náročky. Napríklad taká Dolinková s predčasne narodeným bábätkom v nemocnici , ktorému vraj mohla spôsobiť zdravotné problémy, tá to určite nemyslela zle. Horšie už vyznievajú jej súčasné kroky. Hoci sa na funkciu ministerky zdravotníctva tešila, pilulka jej pravdepodobne [...]

Dankovi ide o krk. Fico vie, čo robí

16.04.2024

V minulom blogu som kritizovala kroky R. Fica, ktorý povedal, že by bolo dobré, aby bol A. Danko predsedom Národnej rady. Samozrejme, Danko s jeho „kádrovým posudkom“ by ani nemal patriť do vrcholovej politiky. Dnes som však čítala dobrý komentár, ktorý síce môj postoj voči Dankovi a jeho plánom nezmenil, ale ukázal v plnej nahote , že Fico si dobre uvedomuje [...]

Názory niektorých rakúskych Slovákov -nemohli progresívci dostať aspoň Korčoka?

15.04.2024

Víkend bol pre mňa relaxačný, pretože som ho strávila s partiou mladých Slovákov žijúcich v Rakúsku. Niektorí z nich tu ešte nejakú dobu pobudnú, lebo riešia svoje rodinné problémy. Časť z nich sa ubytovala u mojej kamarátky , s ktorou sú aj v príbuzenskom vzťahu. Vďaka nim som mala možnosť spoznať názory [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 307
Celková čítanosť: 1371837x
Priemerná čítanosť článkov: 4469x

Autor blogu

Kategórie