Preč s Káčerom !

27. februára 2023, luna5, Nezaradené

Minister Káčer , karierista , diplomat v úvodzovkách,  absolvent  chemickotechnologickej fakulty,  sa strápňuje  stále viac a viac. Čo je horšie, strápňuje našu krajinu.  Napokon, Maďari mu po jeho vulgárnych odkazoch na ich adresu  odporúčali vyšetrenie u psychiatra.  Najnovšie sa blysol urážkami na adresu Slovákov. Na adresu tých, ktorí ho dobre platia.  Nepáči sa mu, že 40 000  našich  mužov odmieta  bojovať so zbraňou v ruke. Káčer povedal: „Viete, Ukrajinci nechodia na úrady. A nenosia papiere, že odmietajú bojovať za svoju krajinu. Prosto sú to ľudia, ktorí sa postavili za svoju vlasť. Postavili sa za jej zástavu. Postavili sa za jej suverenitu. A bojujú. Bojujú s hrdinstvom. Bojujú s nasadením“.

K jeho tvrdeniam- Na Slovensku nežije len 40 000 mužov, žije ich  oveľa viac. Takisto  si treba uvedomiť že Ukrajinci bojujú za svoju vlasť , my zatiaľ  priamo ohrození nie sme. Ak by nás niekto napadol , situácia by sa pravdepodobne zmenila.  Slováci vedia bojovať, ale určite nie za cudzie záujmy. No a nakoniec- od začiatku vojny  Ukrajinu opustili milióny ľudí. Mnohí nechcú bojovať , sympatizujú s Rusmi , vyhýbajú sa vojne a falšujú doklady. Asi vedia, prečo.

Káčer je vizitkou tejto vlády a aj prezidentky republiky, ktorá však, vďaka jeho proamerickosti, mu ako správnemu parťákovi  drží chrbát. Tento bezcharakterný človek je dôkazom, aký odpad nám  na  Slovensku vládne.