V Bruseli sa diskutuje o dobytí a rozdelení Ruska. Je Slovanov priveľa?

2. februára 2023, luna5, Nezaradené

Tí slovenskí europoslanci, ktorí slúžia  skutočne národným záujmom a nie záujmom cudzích mocností  upozorňujú , že v Bruseli  sa otvorene a oficiálne diskutuje o plánoch  na dobytie  a rozdelenie Ruska . Historickí analfabeti tvrdia, že ruský národ vraj neexistuje  a ruské nerastné  bohatstvo má patriť  celému svetu .Preto treba Rusko sankciami vyhladovať , potom zvnútra cez mimovládky, médiá  a opozíciu destabilizovať  a následne ovládnuť alebo rozbiť na malé štátiky.

Títo analfabeti , ktorí nepoznajú históriu  alebo ju nechcú poznať si myslia, že Rusko možno len tak ľahko poraziť. Nezodpovední politici sa pozerajú z diaľky, ako denne zomierajú ľudia. Pravdepodobne by inak vraveli, keby na fronte bojovali ich blízki. Prvá línia je však určená pre tých druhých. Počas  druhej svetovej vojny zahynulo  okolo 20 miliónov Slovanov, teraz vraždenie Slovanov pokračuje.  Počas druhej svetovej vojny umierali kvôli šialeným plánom  Nemcov, teraz umierajú kvôli  záujmom predovšetkým Američanov a Britov.  

To nie my, to  naše vlády chcú vojnu. Konajú proti záujmom svojich občanov. Slovo svetová revolúcia je silné, ale možno práve tá by bola potrebná , aby do zabudnutia  poslala predovšetkým vojnových štváčov. Nikto  nie je ostrovom samým pre seba. Každý, kto vojnu podporuje  a predlžuje konflikt  akýmkoľvek spôsobom, je spoluzodpovedný za vraždenie.