Založ si blog

Mäso pre kanóny. Čaká nás tretia svetová vojna?

Pred pár rokmi by sa nám ani nebolo snívalo, že sa dožijeme časov, keď nám budú vládnuť hlupáci, pomätenci , podvodníci a vojnoví štváči. Ľudia, ktorí nám okliešťujú práva, siahajú na slobodu a čo je najhoršie , pomalými krokmi  nás vedú k tretej svetovej vojne. Stará obohraná pesnička  s názvom Lebo Rusko to začalo , už mnohých nudí , pretože o príčinách konfliktu sa účelovo mlčí . Tým samozrejme nikto zabíjanie a vojnu neospravedlňuje. Je však pravdou, že  mnohí Ukrajinci nechcú bojovať ,  chcú len žiť, no nemajú na výber .Na Ukrajine sa začína  prejavovať  problém so živou silou. Chýbajú vojaci, chýba mäso pre kanóny.

Preto Poľsko a pobaltské štáty prisľúbili Kyjevu odchyt ukrajinských utečencov podliehajúcich mobilizácii na svojom území. Zelenského režim  násilne núti brancov, aby išli bojovať.

Mnohé európske vlády konajú proti záujmom  svojich občanov. Veď ani väčšina  Slovákov nechce , aby sme posielali zbrane na Ukrajinu  a aby sa tak predlžoval konflikt  a počúvajú naši politici hlas ľudu? Nedávny prieskum v Nemecku  ukázal, že občania už nie sú naklonení pomoci Ukrajine  ako to bolo predtým. Možno aj preto  na  piatkovom stretnutí v nemeckom Ramsteine , keď prisľúbili krajiny NATO Ukrajine pomoc , Nemecko sprvu odmietalo  poslať na Ukrajinu svoje tanky Leopard. Až zasiahol americký minister obrany a Nemecko stiahlo chvost.  

Kandidát na českého prezidenta generál Pavel sa vyjadril, že jediná možnosť ako pomôcť Ukrajine, je vstúpiť do vojny s Ruskom. Tento chladnokrvný človek, ktorý pôsobí  navonok vyrovnane a rozvážne, bol ušitý  na mieru  ako Z. Čaputová  a  reprezentuje tie najhoršie zahraničné lobistické skupiny , jeho najsilnejšou ideológiou je militarizmus. Vyzerá to tak, že záujmy NATO  a teda hlavne záujmy USA sú také, aby sa  do vojny s Ruskom zapojili ďalšie vazalské štáty predovšetkým východnej Európy. Škoda, že v Amerike  sa už dávno nebojovalo , že nezažili to, čo zažila Európa , možno by sa  k otázkam zbrojenia a vojny stavali inak.

Čaká nás teda tretia svetová vojna? Zostáva nám už len veriť ,že zvíťazí zdravý rozum. 

Na Slovensku máme až jeden objektívny denník a aj v alternatíve to občas poriadne smrdí

16.03.2024

Známa nedávno skonštatovala: Mainstream a alternatíva sú dve kopy toho istého hnoja. Mala pravdu? Nuž najprv k mainstreamu – ten nielen na Slovensku ,ale aj ďaleko za našimi hranicami už dávno prestal plniť úlohu, aká sa od neho vyžaduje- objektívne informovať . O nezávislosti hlavného prúdu nemôže byť ani reči , médiá robia [...]

K prípadu Beňadiková a k ťaživému tajomstvu, ktoré si so sebou nesie Erik Tomáš

15.03.2024

Tragédia v Beňadikovej otriasla slovenskou verejnosťou. Alebo aspoň citlivými ľuďmi. A určite tými, ktorí podobné situácie poznajú. Mať doma postihnuté dieťa je jednou z najhorších vecí, aké sa rodine môžu stať. Pomerne často nasleduje odchod partnera, ktorý situáciu neunesie. Mať doma také dieťa si vyžaduje niekedy aj 24 hodinovú pohotovosť. [...]

Absurdistan v EU. Ďakujeme, Robert Fico!

14.03.2024

Európska únia je v slepej uličke , absurdných krokov pribúda .Preto sa postupne mení na Absurdistan. Napríklad sankcie proti Rusku by sa v skutočnosti mali nazývať Sankcie proti zdravému rozumu. Starý príbeh o tom, že ak niekto skočí do vody, môžeme mu síce pomôcť a pokúšať sa o jeho záchranu, no nie za cenu, že sa utopíme spolu [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 292
Celková čítanosť: 1332713x
Priemerná čítanosť článkov: 4564x

Autor blogu

Kategórie