Vraj Rusky nabádali svojich mužov, aby znásilňovali ukrajinské ženy a dievčatá

29. novembra 2022, luna5, Nezaradené

Nemám slov. Denník pravda dnes uverejnil tento humus:https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/648741-rusky-nabadali-svojich-muzov-znasilnovat-ukrajinske-zeny-a-dievcata-uviedla-zelenska/

Tá Zelenská, ktorá si vymýšľa, že jej národ znesie všetko , len mu nesmú zobrať slobodu, ale pritom ona a jej muž nežijú život obyčajných Ukrajincov.

Už sme tu mali kauzu hromadné znásilňovanie zo strany Rusov, ktoré si vymyslela ombudsmanka, aby povzbudila ukrajinský národ a vzbudila ešte väčšiu nenávisť proti Rusom. Teraz zase tvrdenie Zelenskej. Vy tomuto veríte? Že nejaká žena bude svojho muža nabádať k znásilňovaniu iných žien? Ženy sú zvlášť citlivé na neveru v akejkoľvek podobe. To Zelenská chce povedať, že Rusky nie sú ženy? Že nie sú normálne? Tým ženám skôr ide o to, aby sa ich partneri vrátili domov zdraví a nie ich k niečomu takému povzbudzovať.

Mne sa skôr zdá, že takýchto článkov bude pribúdať vtedy, keď Rusi budú dosahovať vojenské úspechy. Ich cieľom je totiž poštvať verejnosť a ovplyvniť verejnú mienku. No našťastie veľa ľudí ešte dokáže myslieť.