Založ si blog

Prestaňte, šialenci!

Už včera viacerým z nás  bolo jasné, že Rusko  zámerne na Poľsko  nezaútočilo a trúfam si povedať , že to ani neplánuje,  tak ako neplánuje zaútočiť ani na ostatné susedné či nesusedné krajiny. Napokon, sám  Biden vyhlásil, že strelu odpálili Ukrajinci.  Dokonca  Poľsko  reaguje triezvo .  Samozrejme, Zelenskyj nás zase  vydiera  a straší Európu. Obvinil  Rusko, že úmyselne útočilo raketami na územie NATO, že je teda potrebné  konať. Ukrajina  (rozumej Zelenskyj  a jeho  junta ) sa snaží vtiahnuť NATO do vojny a nebezpečne provokuje.  Ale jeho človek ešte chápe,  zachovať si triezvu hlavu  v tak ťažkej situácii, to by ozaj chcelo osobnosť. No čo sa  deje na Slovensku, to ozaj  možno nazvať šialenstvom. Poniektorí sa nevedia zmestiť do kože.  Polícia SR , ktorá by mala chrániť  a upokojovať, nás namiesto toho straší treťou  svetovou vojnou , na fb vypisuje psychicky nevyrovnaný človek šialené statusy. Mikulec  a Hamran,,ďalšia vaša vizitka! Ďalší známi bojovníci , ostrí jastrabi z diaľky- Juraj Šeliga, generál Pavel Macko ,ktorý síce nevie, čo sa stalo, ale vie, že NATO musí reagovať ostro. Spánombohom, keby sa tomuto človeku  spolu s Ďuriš Nicholsonovou  splnili ich tajné sny… Predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa,  nenávistný karierista. Hegera netreba komentovať, je to je síce chudák,  lenže koľko zla  tu  narobí tou svojou nemožnosťou. Boris Kollár , ide to s ním už skutočne dole vodou, už  sa ani nenamáha zakryť karty.  Už aj zabudol na zdvihnutý Boží prst  v podobe nehody, ktorú mal.  

Čo môžeme urobiť? Keďže nie sme schopní ako národ jednať rázne , ostáva nám už len jediné: modliť sa a modliť ,aby táto neschopná zapredaná vláda čím skôr odišla do zabudnutia. A ešte viac sa modliť za to, aby  sa v USA  výrazne zvýšil  vplyv tých,  ktorí chcú skutočný mier .

Už onedlho sa ukáže, či je Peter Pellegrini prezidentom všetkých

15.06.2024

Chcem veriť, že Peter Pellegrini bude dobrým prezidentom. Má na to všetky predpoklady. Vystupovanie , komunikácia, rozhľad, praktické skúsenosti a hlavne disponuje snahou byť v politike slušný a slušne riešiť aj prípadné konflikty. Veď aj kvôli tomu opustil svoju pôvodnú stranu Smer. Jeho predchodkyňa to nemala jednoduché, ale sama si zvolila takú [...]

Je čas opustiť NATO…

14.06.2024

Pár vetami , krátko o maximálne dôležitej téme. Zločinecká organizácia NATO nás chce zatiahnuť do vojny. Viktor Orbán sa vyjadril v rannom vysielaní rozhlasovej stanice Kossuth, že NATO plánuje zriadiť na území svojich krajín tri veľké vojenské základne, z ktorých bude dodávať zbrane Ukrajine. Ak budú základne zriadené na Slovensku, v Poľsku a Rumunsku, “stanú [...]

Tesať do kameňa- slová lekárky: Najdôležitejšie je eliminovať strach

13.06.2024

Ak by sa hovory mohli nahrávať, dnes by som to bola urobila. No aj tak by to bolo zbytočné, osoba, s ktorou som hovorila, je veľmi skromná a nepriala by si žiadnu reklamu. Je obvodnou lekárkou, žije v Košiciach. Poznáme sa už roky , volám jej, keď potrebujem poradiť. So svojou mozgovou kapacitou a schopnosťami mohla skončiť akýkoľvek odbor, no dala prednosť výchove [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 340
Celková čítanosť: 1450809x
Priemerná čítanosť článkov: 4267x

Autor blogu

Kategórie