Čo majú spoločné blondína a generál? Pozor, bratia Česi!

3. novembra 2022, luna5, Nezaradené

Ona je prezidentkou  Slovenskej republiky, on by sa chcel stať prezidentom tej  českej. Generál Petr Pavel  . Obaja sú globalisti  a naši „veľkí bratia“ spoza oceánu sa rozhodli, že by boli tou najlepšou voľbou.  Investícia do Zuzany vyšla, poslušne  prečíta všetko, čo jej napíšu. Teraz už len ten Petr Pavel … Američania urobia všetko preto, aby generál uspel vo voľbách , nepotrebujú  ďalšiu problémovú krajinu v Európe.

Vzhľadom na „popularitu“ Babiša, ktorý takisto kandiduje, má generál náskok. A médiá určite vďačne podporia svojho človeka.  

Petr Pavel  je karierista , najprv bol  angažovaným komunistom, neskôr angažovaným   náčelníkom Generálneho štábu Armády ČR,  predsedom vojenského výboru NATO .Aj tu vidíme paralelu s našou Zuzanou. Kým problémy slovenského ľudu ju  občas rozosmutnia, a urobí aspoň bu bu bu smerom voči vláde, keď vidí Ukrajincov, razom sa z nej stáva bojovná  levica . Američania majú ,zdá sa, zmysel pre humor. U nich za veľkou mlákou dosadili isté kruhy na trón  deduška, ktorý sa rozpráva s mŕtvymi a poblúdi  v Bielom dome, na Slovensku je to  blondína, ktorá asi mala byť radšej modelkou . Do tímu pribrali  herca, ktorý fascinuje svojimi prejavmi  , no a už chýba iba niekto , kto zavelí , a to bude generál- narcis  , ktorý je známy tým ako nenávidí Rusko  a aký je servilný voči Bruselu a Washingtonu.

Bratia Česi, používajte rozum! My sme ho už raz stratili, tak vás varujeme.